ONline: Εξαιρετική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης για την εκπομπή Τρέμη – Ευαγγελάτου

Τι τηλεθέαση έκανε η Ίντριγκα της Έλλης Στάη;

Η κρίσιμη ώρα των διαπραγματεύσεων βρέθηκε στο τραπέζι του «ΟΝline» το βράδυ της Τετάρτης. Η Όλγα Τρέμη και ο Νίκος Ευαγγελάτος υποδέχτηκαν στο πρώτο μέρος της εκπομπής τους τον υπουργό Εργασίας Πάνο Σκουρλέτη, την βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, ενώ από τις Βρυξέλλες έκανε την δική του παρέμβαση ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Γλέζος. Στη συνέχεια, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης διασταύρωσαν τα ξίφη τους σε μια συζήτηση εξαιρετικά ενδιαφέρουσα.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen, το κοινό έμεινε στο ONline σε ποσοστό 18,5%, φτάνοντας σε τέταρτο και το 22,5%. Η εκπομπή πήρε χαμηλό -γύρω στο 11%- lead in από το σίριαλ «Μάνα Χ Ουρανού», και ανέβασε κατά πολύ την τηλεθέαση από το πρώτο τέταρτο προβολής της.

Το Mega νίκησε κατά κράτος τον ανταγωνιστή του Alpha, καθώς η Ίντριγκα της Έλλης Στάη, με καλεσμένη την Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το 12,9% στο γενικό σύνολο τηλεθέασης. Η εκπομπή, ωστόσο, είχε πάρει υψηλό lead in από την «10η Εντολή» που ξεπερνούσε και το 17%. 

Γιώργος Σκρομπόλας

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων