Οι Βασιλιάδες έχουν… Πακέτο!

Το αποψινό τηλεοπτικό μενού!

18:00 ΠΕΙΡΑΣΜΟΣ (ΑΝΤ1)

Επεισόδιο: 73 Τα στιγμιαία ξεσπάσματα απελπισίας της Μπιχτέρ αυξάνουν την ένταση μεταξύ της ίδιας και του Αντνάν. Όταν ο Μπεχλούλ μαθαίνει η Μπιχτέρ ήταν αυτή που του έστησε την παγίδα, καταλαβαίνει ότι δεν τον έχει ξεπεράσει και προσπαθεί να της αποδείξει, ότι εκείνος την έχει βγάλει τελείως από τη ζωή του. Η ψυχρή ατμόσφαιρα μεταξύ της Μαντμουαζέλ και της Μπιχτέρ, οδηγεί την πρώτη στην απόφαση να σπάσει τη σιωπή της. Η Μπιχτέρ βλέπει ότι σφίγγει ο κλοιός γύρω της και ότι η αλήθεια, δεν θα αργήσει να αποκαλυφθεί. Προσπαθώντας να βρει μια λύση για τα προβλήματα, η Φιρντέβς μαθαίνει ότι ο Μπεσίρ έχει υπάρξει μάρτυρας του παράνομου έρωτα.

21:00 ΟΙ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ (MEGA)

Επεισόδια: 6 Ο Αιμίλιος και η Τιτίκα είναι αναστατωμένοι που οι Βασιλιάδες θα μένουν δίπλα τους. Η οικογένεια Βασιλιά προσπαθεί να εγκλιματιστεί στο νέο περιβάλλον. Η Χριστίνα ενημερώνει τον Μάρκο πως ο Αιμίλιος ήταν σίγουρος πως θα γίνει πρόεδρος και να τον προσέχει. Ο Μαλέας συμβουλεύει τον Αιμίλιο να προσεγγίσει τον Βασιλιά, για να βρει το αδύναμο σημείο του. Ο Αιμίλιος καλεί τον Μάρκο στο σπίτι του για φαγητό. Η Γιούλη στραβώνει με τις επισκέψεις της Χριστίνας στο σπίτι. Ο Λεωνίδας ζητάει το λόγο από τη Νεφέλη που του έκρυψε πως έχει δεσμό. Ο Αιμίλιος παρακολουθεί με κιάλια τη Λίζα. Η Τιτίκα τσακώνεται με τη Γιούλη γιατί αφήνει τον σκύλο της, τον Ταρζάν, να πλησιάζει τη σκυλίτσα του, τη Μαρί Τερέζ. Ο Σταύρος συναντάει τη Μαρίνα στη στάση του λεωφορείου και προσφέρεται να την πάει στην ταβέρνα με το αυτοκίνητό του. Ο Λεωνίδας και ο Μηνάς ανακαλύπτουν το ακριβό σπορ αμάξι της Ευγενίας και το παίρνουν για βόλτα. Στο δρόμο, όμως, πλησιάζουν επικίνδυνα το αμάξι του Σταύρου όπου βρίσκεται και η Μαρίνα… Ο Ταρζάν την πέφτει στη Μαρί Τερέζ και οι Κανελλόπουλοι τρελαίνονται. Ο Αιμίλιος απειλεί πως θα καταστρέψει τον Μάρκο…

21:00 ΠΑΜΕ ΠΑΚΕΤΟ (ALPHA)

Απόψε στις 21:00 η Βίκυ Χατζηβασιλείου μας προσκαλεί να ανοίξουμε μαζί δύο πακέτα που θα φέρουν δυνατές ανατροπές και εναλλαγές συναισθημάτων.

Αποστολέας του πρώτου πακέτου
, είναι μια νεαρή γυναίκα από τον Βόλο που εύχεται το ξεκίνημα της νέας χρονιάς να τη φέρει κοντά στη βιολογική της οικογένεια. Η Νεκταρία, έχοντας στο πλευρό της τη γυναίκα που τη μεγάλωσε, ελπίζει να της δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσει τη βιολογική της μητέρα και τα αδέρφια της.

Το άνοιγμα του δεύτερου πακέτου θα προσπαθήσει να ενώσει δύο αδέρφια που προέρχονται από διαφορετικούς γάμους του πατέρα τους. Η Άννα, μια γυναίκα που έχει ταλαιπωρηθεί πολύ στη ζωή της και από πολύ μικρή ηλικία αναγκάστηκε να προσπαθήσει πολύ μεγαλώνοντας μόνη τα τρία παιδιά της, επιθυμεί να γνωρίσει για πρώτη φορά τον μικρότερο αδερφό της.

21:50 JUNIOR MASTERCHEF (MEGA)

Επεισόδιο 14ο Οι μικροί μάγειρες έρχονται αντιμέτωποι με ένα «ιδιαίτερο» Τεστ Γεύσης… Θα καταφέρουν να δοκιμάσουν όλες τις γεύσεις; Στη συνέχεια, σ’ ένα Τεστ Δημιουργικότητας, Μάντεψε και Διάλεξε, τα παιδιά μαγειρεύουν κάτι που έχει δύο ή τρεις τρίχες… Η αναζήτηση για τον πρώτο Junior MasterChef συνεχίζεται…

23:50 ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ (ANT1)

Το Βράδυ ξεκινά με τον Μάρκο Σεφερλή να αποκαλύπτει πόσο αρέσει στις γυναίκες και πόσο λαϊκός αισθάνεται. Ακόμα, πόσο δικαιωμένος νιώθει από την εγκωμιαστική κριτική του Κώστα Γεωργουσόπουλου και τι μας αποκαλύπτει για την παράσταση που πρωταγωνιστεί με τον τίτλο «Δείπνος Ηλιθίων»; Δείτε τη Laugh Attack έκπληξη που επιφυλάσσουν στον Μάρκο Σεφερλή η Δούκισσα Νομικού και ο Παναγιώτης Χατζηδάκης. Οι δύο παρουσιαστές περνούν από το πλατό και μιλάνε για τη νέα τους εκπομπή -«Laugh Attack»- που κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στις 22:00, στον ΑΝΤ1!

Επόμενη καλεσμένη, είναι η hot Κλέλια Ρένεση, η οποία μας αποκαλύπτει πόσο sexy νιώθει, αλλά και πόσο εύκολο είναι για εκείνη να βρίσκεται σε μια σχέση. Πώς βρέθηκε λίγο πριν τα 18 της να ζει μόνη στη Νάπολη; Πώς αφετηρία της σε αυτό το ταξίδι ήταν το όνειρο να γίνει γιατρός και πώς τελικά ο δρόμος της την οδήγησε στο θεατρικό σανίδι; Ακόμα, ο Πέτρος Κωστόπουλος «τσεκάρει» τις γνώσεις της Κλέλιας στην ιατρική και την «αφήνει… κόκαλο»! Συντονιστείτε κι αυτό το Βράδυ στον ΑΝΤ1… «λέει» πολλά!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μείωσαν τις διαφορές τους οι πρωινοί

Οι …περίεργες ερωτήσεις του ζεύγους Σκορδά – Λιάγκα στον Μπουσουλόπουλο

H ζεστή φασολάδα της Αργυρώς