Ο Άκης Πετρετζίκης πάει ΑΝΤ1;

Mega μυστήριο πλανάται γύρω από την συνεργασία του νεαρού chef με το Μεγάλο Κανάλι, αλλά και σε σχέση με τις επαφές που έρχονται από Μαρούσι μεριά...

Megaλα σύννεφα έχουν μαζευτεί αυτή την περίοδο πάνω από τις σχέσεις του Ακη Πετρετζίκη με το Μεγάλο Κανάλι… Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει και όσο πάνε και φουντώνουν… Σύμφωνα ,λοιπόν, με τα όσα ακούγονται ο νεαρός chef φέρεται να μην είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την φετινή συνεργασία του με το Mega.

Και αυτό γιατί; Γιατί λέει κατά κύριο λόγο άλλα του έταξε το Mega στην αρχή της σεζόν προκειμένου να τον κρατήσει στο δυναμικό του και να τον κάνει να μην ακολουθήσει το δίδυμο Γ.Λιάγκα και Φ. Σκορδά στον ΑΝΤ1 και… καθ΄οδόν; Αλλα έγιναν!

Τι εννοώ μ ΄αυτό; Εννοώ πως πέρσι το καλοκαίρι οι Megaλικοί είχαν τάξει λαγούς με πετραχείλια στον Ακη και ανάμεσα σε αυτά και την πολυπόθητη δική του εκπομπή μαγειρικής, η οποία, όμως, δεν βγήκε ποτέ στον αέρα.

Ο Ακης υπέγραψε με το Mega γιατί κατά κύριο λόγο του είχαν υποσχεθεί από πέρσι πως τον φετινό χειμώνα θα αναλάμβανε να κάνει τηλεοπτικό γαστριμαργικό παιχνίδι μόνος του, μία υπόσχεση την οποία όμως οι ιθύνοντες του Μεγάλου Καναλιού δεν μπόρεσαν να υλοποιήσουν, μιας και το πρόγραμμα ήρθε και πλημμύρισε από εκπομπές μαγερικής και έκριναν πως ακόμα μία πρώτον θα ήταν υπερβολή και δεύτερον δεν θα είχε ουσιαστικά και τίποτα – από τηλεοπτικής πλευράς – να τους προσφέρει, συν το γεγονός ότι ο προυπολογισμός για το φετινό πρόγραμμα έπρεπε από τις γιορτές και μετά να είναι πολύ συγκεντρωμένος και πολύ σωστά μελετημένος.

Κάπως έτσι ,λοιπόν, οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες ημέρες θέλουν τον Ακη να έχει στρέψει το βλέμμα του προς τον ΑΝΤ1, μιας και οι Αντεννικοί εξακολουθούν λέει να ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν. Μάλιστα, αυτή η συνεργασία αυτή την στιγμή φαντάζει και πιο κοντινή όσο ποτέ, μιας και ο Ακης ήδη έχει δώσει με τον Ομιλο Δάφνη Επικοινωνίες που ανήκει στον ΑΝΤ1 και συνεργάζεται στα περιοδικά τους, προσφέροντας τις γνώσεις του γύρω από την κουζίνα και αποκαλύπτωντας τα μυστικά του.

Σύμφωνα δε με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε εκρεμμότητα και ένα ραντεβού του Ακη με την διοίκηση του ΑΝΤ1. Ενα ραντεβού το οποίο θα γίνει είτε με τον γενικό διευθυντή τηλεόρασης του ΑΝΤ1 Στρατή Λιαρέλλη, είτε με τον γενικό διευθυντή προγράμματος Γιάννη Λάτσιο, μιας και το μόνο σίγουρο είναι πως ο ΑΝΤ1 καλεί Ακη όβερ και απομένει να δούμε για το αν ο Ακης ανταποκριθεί σε αυτό το κάλεσμα!

Νάνσυ Νικολαΐδου