Μονοψήφια η τηλεθέαση της Σπυροπούλου στο σύνολο, μπροστά στο δυναμικό

Τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης για την Κατερίνα Καραβάτου;

Αυτή η μάχη θα κρατήσει πολύ… Τη σκυτάλη από τον Γιώργο Λιάγκα, την Φαίη Σκορδά και τον Μάρκο Σεφερλή που κονταροχτυπιούνται τις καθημερινές, παίρνουν το Σαββατοκύριακο η Κατερίνα Καραβάτου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Το «ματς» των δύο γυναικών έχει μεγάλο τηλεοπτικό ενδιαφέρον, καθώς από συμπαρουσιάστριες στην ίδια εκπομπή πέρυσι, βρέθηκαν φέτος απέναντι.

Στη μονομαχία του Σαββάτου υπήρξαν ορισμένες ιδιαιτερότητες. Στο γενικό σύνολο τηλεθέασης η Κωνσταντίνα καθηλώθηκε σε μονοψήφιες επιδόσεις. Με μέσο όρο 9,2%, το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» έπεσε ακόμα και στο 7,8%. Απέναντι, η Κατερίνα Καραβάτου έφευγε πολύ μπροστά με 16,5%, ξεπερνώντας σε μισάωρο ακόμα και το 20%. Ακόμα και η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σαββατοκύριακο με δράση» σημείωσε 14,5%.

Στο δυναμικό κοινό όμως, φαίνεται πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει καταφέρει να ανατρέψει τα δεδομένα. Εκεί που για πολλές εβδομάδες ο Alpha έχανε συνολικά το παιχνίδι, τελευταία φαίνεται να φέρνει τις ηλικίες 15-44 πίσω στην Κάντζα. Χθες, το «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» συγκέντρωσε ποσοστό 15% και βρέθηκε έστω και με μικρή διαφορά μπροστά από την εκπομπή «Στα καλά καθούμενα» που έκλεισε με 14,1%.

Τι έχουμε πει πολλές φορές για τη φετινή σεζόν; Μέχρι την ολοκλήρωσή της όλα μπορούν να συμβούν…

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης