Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Σάρωσε σε τηλεθέαση!

Τι νούμερα τηλεθέασης έκανε το νέο σίριαλ του MEGA "Μάνα Χ Ουρανού";

Η πρώτη μάχη των σίριαλ στην prime time ζώνη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας. Τρεις ελληνικές σειρές βρέθηκαν να παίζουν απέναντι, την ίδια ώρα, αλλά μόνο μία κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή, και μάλιστα, με πολύ μεγάλη διαφορά.

Το -δημοφιλές από την περσινή σεζόν- σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έστειλε στην υψηλότερη θέση του πίνακα της Nielsen τον ALPHA για 45 λεπτά, όσο δηλαδή ήταν στον αέρα το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου. Η σειρά σημείωσε ποσοστό 32,5% στο σύνολο και 37,7% στο δυναμικό κοινό. Στο τελευταίο τέταρτο, το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» άγγιξε το 40%!

Όπως είναι εύκολο να καταλάβετε, αυτό δεν άφησε πολλά περιθώρια στα άλλα δύο σίριαλ της βραδιάς. Η πρεμιέρα του «Μανα Χ Ουρανού» κράτησε στο MEGA το 20,3% του κοινού στο σύνολο και το 28,8% στο δυναμικό κοινό, ποσοστά που μπορεί να μην έφεραν την πρωτιά στο κανάλι της Μεσογείων, του χάρισαν όμως ικανοποιητικές -και με το παραπάνω- επιδόσεις, καθώς έφτασε μέχρι το 31%. 

Το Ρουά Ματ από την άλλη, παγίδευσε την prime time του ΑΝΤ1 στο 11% για το σύνολο των τηλεθεατών και στο 7,3% για το δυναμικό κοινό. Βέβαια, το συγκεκριμένο καθημερινό σίριαλ προορίζεται για την απογευματινή ζώνη όταν ξεκινήσει το κανονικό πρόγραμμα του καναλιού κι εκεί αναμένεται να αποδώσει καλύτερα.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης