Μαρία Μπεκατώρου: «Το ζωντανό με βοήθησε στη σχέση μου με τον Σταρόβα και τον Αρναούτογλου»

«Τους αγαπώ πολύ όλους, συνεπώς δεν έχω διάθεση να μετακομίσω»

Η Μαρία Μπεκατώρου μίλησε στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» για τα Καρντάσιανς, τον ΑΝΤ1, αλλά και το YFSF…

Τη φετινή σεζόν η εκπομπή «Καρντάσιανς» είναι live. Το προτιμάτε;

Αγαπώ και το μαγνητοσκοπημένο, αλλά το ζωντανό πρόγραμμα είναι το κάτι άλλο. Σίγουρα πιο δύσκολο αλλά ωραίο! Μάλιστα τολμώ να πω ότι το ζωντανό με βοήθησε και στη σχέση μου με τον Δημήτρη Σταρόβα και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και αναφέρομαι στην επαγγελματική, όχι στην προσωπική μας σχέση, που ήταν από την πρώτη στιγμή άριστη!

Σας έχουν γίνει άλλες τηλεοπτικές προτάσεις;

Βεβαίως, αλλά δεν έχω στο μυαλό μου να φύγω από τον ΑΝΤ1. Είναι ο χαρακτήρας μου έτσι, που θέλει επικοινωνία με τους ανθρώπους που συνεργάζομαι! Θέλω να χτίζω τη μικρή μου φωλίτσα, τη μικρή μου οικογένεια και στον ΑΝΤ1 το έχω καταφέρει. Τους αγαπώ πολύ όλους, συνεπώς δεν έχω διάθεση να μετακομίσω.

Φοβάστε το αν το Your face sounds familiar» θα συνεχίσει να κάνει υψηλά νούμερα; Είδαμε τον πέμπτο κύκλο του «DWTS» να μη σημειώνει τα επιθυμητα.

Θεωρώ ότι το «Your Face Sounds Familiar» έχει ακόμα τηλεοπτικό ενδιαφέρον και εννοείται ότι θέλω να πάει καλά. Τα νούμερα τηλεθέασης δείχνουν κατά μία έννοια την αγάπη του κόσμου, αφού αφουγκράζονται τον παλμό του.

Πως σχολιάζετε τη μάχη μεταξύ των Φαίης Σκορδα – Γιώργου Λιάγκα και Μάρκου Σεφερλή;

Νομίζω ότι παρουσιάζεται σαν μάχη από τους δημοσιογράφους γιατί δημιουργείται μια ίντριγκα που πουλάει. Ωστόσο, η πρόταση του MEGA  είναι ενδιαφέρουσα αλλά η Φαίη με τον Γιώργο έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μία δυνατή ομάδα και είναι δύσκολο να τους ανταγωνιστεί κάποιος.