Μαίρη Συνατσάκη:» Το «Master Chef» είναι το μεγαλύτερο και το σημαντικότερο που έχω κάνει»

" Έβλεπα φανατικά το πρώτο "Master Chef" με την Ευγενία Μανωλίδου!

H Mαίρη Συνατσάκη λίγο μετά την πρεμιέρα του ριάλιτι μαγειρικής μίλησε στο περιοδικό «Τηλεθεατής» και την Ανθή Ακαρέπη για το πως νιώθει στο τιμόνι της παρουσίασης και για την συνεργασία της με τους τρεις κριτές!

Είναι η πρώτη φορά που απολαμβάνετε την παρουσίαση μεγάλης παραγωγής; Πως σας φάνηκε η διαδικασία;

«Είναι το μεγαλύτερο και σημαντικότερο που έχω κάνει ως τώρα και ανυπομονώ να το δω και παράλληλα να δω τις αντιδράσεις του κόσμου. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία που δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι θα παρουσιαζόταν στη δουλειά μου. Το απόλαυσα όσα μπορούσα.»

Από συμπαρουσιάστρια στο «Dancing with the stars»σε βασική παρουσιάστρια ενός μεγάλου concept.Ποια η διαφορά του live με τη μαγνητοσκόπηση;

«Τεράστια διαφορά, γιατί έχω συνηθίσει τόσα χρόνια τώρα στο live, από την εκπομπή μουσικής στο Mad,έχω μάθει να λειτουργώ με αυτό και αισθάνομαι ασφάλεια. Το μαγνητοσκοπημένο, πάλι, ήταν τεράστιο σχολείο για μένα κι έμαθα πάρα πολλά για την τηλεόραση στα γυρίσματα, τα οποία δεν ήξερα.»

Το πρώτο «Master Chef’ με την Ευγενία Μανωλίδου το παρακολουθούσατε;

‘Το έβλεπα φανατικά, το είχα λατρέψει αυτό το πρόγραμμα και χαίρομαι αφάνταστα που γνώρισα τώρα από κοντά τους συγκεκριμένους σεφ»

Πως είναι η συνεργασία σας μαζί τους στα γυρίσματα;

«Είναι εξαιρετικοί συνεργάτες και επαγγελματίες και για τον καθένα έχω σχηματίσει τη δική μου άποψη»

Διαβάστε ακόμα

Ζεστό ή κρύο πιάτο οι τηλεθεάσεις του Master Chef;

Η πρεμιέρα του Master Chef!