Καθυστέρησε ο Μπογδάνος – «Κόλλησε» στην κίνηση!

Μπήκε λαχανιασμένος στο πλατό!

«Καλό σας απόγευμα κυρίες και κύριοι. Δεν είμαι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο Κωνσταντίνος θα είναι κοντά μας σε λίγα λεπτά. Μέχρι τότε θα δούμε μαζί τις τελευταίες εξελίξεις» είπε η Έλενα Παπαδημητρίου υποδεχόμενη τους τηλεθεατές του «ΣΚΑΪ στις 6».

Λίγα λεπτά αργότερα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μπήκε στο πλατό, αλλά δεν ήθελε να πάρει τη θέση του…

«Κάτσε κάτσε. Είχα μια βροχή τηλεφωνημάτων που μου λένε ομόρφυνες καταπληκτικά. Εγώ θα προτιμούσα να μείνει εκεί η Έλενα. Πρέπει να πω κάτι. Κατά πρώτον να ζητήσω συγγνώμη από εσάς και από τους τηλεθεατές. Θα μπορούσα να είχα πάει Παρίσι. Πόση ώρα είναι μία πτήση για το Παρίσι; Δύο δυόμιση ώρες; Μπήκα στην Εθνική Οδό πριν από δυόμιση ώρες στο ύψος της Βαρυμπόμπης. Αναγκάστηκα να αφήσω το αυτοκίνητο σε ένα πάρκο εδώ απέναντι. Αρχισα να τρέχω. Προπονούμαι για τις 7 του μηνός. Ολοι μαζί μπορούμε και στο λαχάνιασμα. Επίσης έχω να σου πω ότι έρχεται η συμφωνία για αυτό έχει κίνηση. Έχουν βγει οι Έλληνες στους δρόμους να την προϋπαντήσουν σαν τον Καραμανλή, το Έ- Ε- Έρχεται το καμάρι της Ελλάδος και του Έθνους η Ελπίς, αλλά honestly που λένε και στα χωριά μας, αυτό το οποίο μαθαίνω ότι φταίει είναι ότι κάποιοι φαεινοί νόες της τοπικής αυτοδιοίκησης, έχουν αποφασίσει να καθαρίσουν τις νησίδες στην παραλιακή και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χρειάζεσαι δυόμιση ώρε από τη Βαρυμπόμπη για να φτάσεις στο τέλος της Εθνικής Οδού.» εξήγησε ο δημοσιογράφος αρνούμενος για πολλοστή φορά να λάβει τη θέση του κεντρικού παρουσιαστή.

«Ιδρωκοπάω, είμαι σε μία πανάθλια κατάσταση, θες να το συνεχίσεις εσύ μέχρι το διάλειμμα;» είπε στην Έλενα Παπαδημητρίου που συνέχισε για λίγο ακόμα, μέχρι να ολοκληρωθεί το βίντεο.