Καραβάτου ή Σπυροπούλου είδαν οι τηλεθεατές την Κυριακή;

Τι έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen για το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» που τελείωσε μία ώρα νωρίτερα;

Μία ώρα νωρίτερα από το κανονικό ολοκληρώθηκε η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με την ίδια να αρκείται σε μια λιτή πρόσκληση προς τους τηλεθεατές και τον σταθμό της Κάντζας να ενημερώνει με ανακοίνωση του για τους λόγους που οδήγησαν στην διακοπή του προγράμματος νωρίτερα από το κανονικό.

Μέχρι τη μία λοιπόν, η εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» κατόρθωσε να συγκεντρώσει το 12,4% του συνόλου της τηλεθέασης ενώ το «Στα καλά καθούμενα» έφτασε το 15,8%. Στο δυναμικό κοινό 15 – 44 οι μετρήσεις της Nielsen έδειξαν 11,8% για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και 15,6% για την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη. Το «Σαββατοκύριακο με δράση»  κράτησε το 12,5% στο σύνολο και 4,9% στο δυναμικό συντονισμένο στον ΣΚΑΪ.

Δύσκολα μπορεί να βγάλει κάποιος συμπεράσματα από μία μη τυπική κυριακάτικη μάχη για την τηλεθέαση όπως αυτή, ωστόσο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα νούμερα ήταν ελαφρώς καλύτερα. Μένει να δούμε πως θα εξελιχθούν τα επόμενα Σαββατοκύριακα και αν θα υπάρξουν αλλαγές στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

Λία Παππά

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις της τηλεθέασης