Γιώργος Μπαλταδώρος: «Λύγισε» στον αέρα η Σάσα Σταμάτη…

Σάσα Σταμάτη

"Αυτό το Σάββατο είναι τελείως διαφορετικό. Γιώργο είσαι ο ήρωάς μας..."

Ο Γιώργος Μπαλταδώρος πραγματοποιεί σήμερα την τελευταία του πτήση, αυτή για τη γειτονιά των αγγέλων. Μια ολόκληρη χώρα είναι βυθισμένη στο πένθος. «Αυτό το Σάββατο είναι τελείως διαφορετικό…», είπε βουρκωμένη η Σάσα Σταμάτη στην έναρξη της εκπομπής της στον ΣΚΑΪ. Η δημοσιογράφος, με δάκρυα στα μάτια, αποχαιρέτησε τον ήρωα πιλότο μας:

[dfp_ads id=236982]

«Αν και μερικές φορές οι χαιρετισμοί είναι εντελώς τυπικοί στη ζωή, έχουμε περάσει πολλά Σάββατα μαζί, αυτό το Σάββατο είναι τελείως διαφορετικό. Είμαστε δημοσιογράφοι του καλλιτεχνικού ρεπορτάζ, κάνουμε μια ψυχαγωγική εκπομπή live, αλλά την ώρα που εμείς κάνουμε αυτή την εκπομπή γίνεται ο τελευταίος αποχαιρετισμός για ένα νέο παιδί, 34 ετών, για έναν ήρωα, τον Γιώργο Μπαλταδώρο. Ένα παιδί που έφυγε από τη ζωή, έπεσε υπέρ πίστεως και πατρίδος. Ένας άνθρωπος που άφησε πίσω του 3 παιδιά.

Όλοι μιλούν για ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Θρηνεί όλη η Ελλάδα. Ένας άριστος μαθητής, ονειρευόταν να εκπληρώσει το παιδικό του όνειρο, να γίνει ιπτάμενος φρουρός στο Αιγαίο. Χάρισε τη ζωή του στην πατρίδα. Αυτή τη στιγμή, ό,τι και να πούμε τα λόγια είναι πολύ λίγα, είναι φτωχά, είναι ανύπαρκτα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει. Ας κρατήσουμε ζωντανό στην καρδιά μας και τη συνείδησή μας τον Γιώργο. Γιώργο είσαι ο ήρωάς μας».

Γιώργος Μπαλταδώρος: Συγκλονισμένη η ρεπόρτερ, δεν μπόρεσε να συνεχίσει…