Εθνική Ελλάδος: Κρατάει το κοινό του ο Γιώργος Καπουτζίδης

Τι έδειξαν οι μετρήσεις τηλεθέασης για το νέο επεισόδιο του σίριαλ;

Μετά από απουσία μίας εβδομάδας, η «Εθνική Ελλάδος» επέστρεψε στις οθόνες μας με ένα επεισόδιο που μπήκε βαθύτερα στην πλοκή με εξελίξεις δραματικές και κωμικές ταυτόχρονα. Ο Γιώργος Καπουτζίδης υποσχέθηκε ένα διαφορετικό σίριαλ και αυτό έκανε. Η χαρά, η λύπη και η αγωνία μπλέκονται τόσο αρμονικά και συνθέτουν σταδιακά μια ιστορία που ανυπομονείς να δεις τη συνέχειά της. Όσο για το καστ των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν, καθώς προχωρούν τα επεισόδια αποδεικνύεται περίτρανα ότι είναι τα κατάλληλα ταλέντα στους κατάλληλους ρόλους. Από τις ερμηνείες που ξεχώρισαν χθες ήταν αυτές της Σμαράγδας Καρύδη και της Κωνσταντίνας Μιχαήλ.

Το τηλεοπτικό κοινό στηρίζει σταθερά τη νέα πρόταση του σεναριογράφου και ηθοποιού. Οι μετρητές της Nielsen κατέγραψαν χθες τηλεθέαση 29,2% στο γενικό σύνολο και 35,9% στο δυναμικό κοινό.

Για μια ακόμα φορά, η πρωτιά στην prime time ζώνη πέρασε στο «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» που σκαρφάλωσε στο 34,7%, ενώ στο δυναμικό για μισή ώρα ξεπέρασε και το 42%!. Η «Δικαίωση» έφτασε στο 22,6%, η «Ελληνοφρένεια» στο 20%, τα «Καρντάσιανς» στο 19,5% και οι «Συμμαθητές» στο 14,4%.

Γιώργος Σκρομπόλας

*Τα στοιχεία τηλεθέασης αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων

Δείτε αναλυτικά τις μετρήσεις τηλεθέασης