Δημήτρης Καμπουράκης:»Αυτό που βλέπετε κάθε πρωί είναι τα συντρίμμια του παλαιού εαυτού μου»

Δείτε όσα αποκάλυψε ο γνωστός παρουσιαστής!

Ο Δημήτρης Καμπουράκης μας ενημερώνει καθημερινά για τα όσα συμβαίνουν μέσα από την πρωινή εκπομπή, «Κοινωνία ώρα Mega» o γνωστός δημοσιογράφος που παλιά  το πρωινό ξύπνημα τον νευρίαζε,  δήλωσε,»Κάποτε το πρωινό ξύπνημα με εξαγρίωνε. Τώρα ο ήχος του ξυπνητηριού συνοδεύεται από έναν αναστεναγμό ανακούφισης, διότι μου θυμίζει πως έχω ακόμα δουλειά» δήλωσε!

Ποια είναι η σχέση που έχει με τα social media, «Δεν έχω facebook, δεν τιτιβίζω, δεν διαβάζω blogs. Πρόκειται για ένα καφενείο, όπου ακούς τρεις ειδήσεις και είκοσι τρεις αθλιότητες. Προτιμώ να χάνω τις πρώτες, παρά να τρώω στη μάπα τις δεύτερες»

Όπως τόνισε η πραγματικότητα που ζούμε είχε καταλυτική επίδραση στον ίδιο, »Με ειλικρίνεια σας λέω ότι αυτός που βλέπετε κάθε πρωί είναι τα συντρίμμια του παλαιού Καμπουράκη. Όλο αυτό που ζούμε δεν με προσγείωσε απλώς, με κάρφωσε ξαφνικά σ’ ένα βουνό, ενώ πετούσα ανέμελος».

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως με χαρά θα αποχωρούσε πίσω από τις κάμερες, σε ένα μέρος μόνο με ένα γραφείο και πάρα πολλά βιβλία, ενώ παραδέχεται ότι έχει παραγίνει το κακό με τους καυγάδες στην τηλεόραση.

«Παράγινε το κακό. Όμως ακούτε εσείς πουθενά στην ελληνική κοινωνία ήρεμη συζήτηση, για να την απαιτείτε από την τηλεόραση;» τόνισε!

Διαβάστε ακόμα

Ο Καμπουράκης νόμιζε ότι τα μικρόφωνα ήταν κλειστά και έβριζε τους αντιεξουσιαστές

Γιατί πάγωσε το χαμόγελο των Καμπουράκη – Οικονομέα;

Το νευρικό γέλιο του Καμπουράκη – Σε απόγνωση ο Οικονομέας!

H …συντριπτική απάντηση του Γιώργου Οικονομέα στον Νίκο Μιχαλολιάκο

Η έκκληση του Γιώργου Οικονομέα