ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τελικά το «Voice»… τη γλίτωσε!

Δεν θα είναι καθόλου υπερβολικό, αν πω ότι το «The Voice» είναι το πιο ενδιαφέρον project της φετινής σεζόν.

Το talent show που έχει κερδίσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο, δικαιολογημένα έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και της χώρας μας. Τόσο ο πρώτος κύκλος, των auditions, όσο και ο δεύτερος, των battles, που ακόμα βρίσκεται σε εξέλιξη, σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις, ενώ απομένουν δύο ακόμα επεισόδια «μονομαχιών» για να περάσουμε στην τρίτη φάση, των live.

Πριν από καιρό, αποκλειστικά μέσα από το Newsit, είχα γράψει για το πρόβλημα που αντιμετώπισαν στον ΑΝΤ1 όσον αφορά τη μέρα μετάδοσης των live. Οι υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις του Αντώνη Ρέμου και της Μελίνας Ασλάνίδου με τις εμφανίσεις που είχαν τις Παρασκευές, ανάγκασαν τα στελέχη του σταθμού να προσπαθούν να αλλάξουν το πρόγραμμα των live. Έτσι, ενώ το «The Voice» προβάλλεται κάθε Παρασκευή, όλα είχαν πάρει το δρόμο τους με σκοπό η μετάδοσή του να γίνεται κάθε Τετάρτη. Παράλληλα όμως, μη θέλοντας να αφήσουν τις Παρασκευές, γίνονταν προσπάθειες και από τους καλλιτέχνες, τον Αντώνη Ρέμο και τη Μελίνα Ασλανίδου, να ρυθμίσουν τις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. Και τελικά, προς μεγάλη χαρά του ΑΝΤ1, τα κατάφεραν. Έτσι το talent show… γλίτωσε τη μετακόμιση και θα παραμείνει στον αέρα τις Παρασκευές!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου και ο τρίτος κύκλος, τα live του «The Voice», θα συνεχίσουν να μεταδίδονται τις Παρασκευές. Μπορεί οι εμφανίσεις του Αντώνη Ρέμου με την Άννα Βίσση στο «Pantheon Theater» να σημείωσαν επιτυχία, αλλά πρόκειται να σταματήσουν την Κυριακή 23 Μαρτίου και μάλιστα μετά από λίγες ημέρες, την Παρασκευή 4 Απριλίου, στην ίδια σκηνή θα εμφανιστεί για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων ο Γιάννης Πάριος.

Έτσι λοιπόν, ολοκληρώνοντας τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο ο Αντώνης Ρέμος μπορεί να είναι κανονικά στα live, όπως και η Μελίνα Ασλανίδου που κανόνισε τις Παρασκευές να είναι στο «The Voice». Μαζί με τη Δέσποινα Βανδή και τον Μιχάλη Stavento θα προσπαθήσουν λοιπόν να βρουν ποιος από τους διαγωνιζόμενους διαθέτει την καλύτερη φωνή. Το πρώτο live με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα είναι προγραμματισμένο να βγει στον αέρα την Παρασκευή 28 Μαρτίου και αναμένεται να συνεχίσει τις ίδιες υψηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Γρηγόρης Μελάς