Απίστευτες διαφορές στα δύο Πρωινά! Πόσοι είδαν την Έλενα Παπαρίζου

Δείτε τα ποσοστά!

Η παρουσία της Έλενας Παπαρίζου ήταν ένα πολύ δυνατό ατού για την ομάδα του «Πρωινό mou», που χθες έκανε μια πολύ καλή και δυνατή εκπομπή. Απέναντι, ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά είχαν τον Χρήστο Λούλη, αλλά και την περιέργεια του κοινού που τους αγαπάει να δουν αν θα πουν κάτι για την εγκυμοσύνη της Φαίης!

Το αποτέλεσμα ; Το πρωινό του ΑΝΤΕΝΝΑ έκανε ίσως το υψηλότερο ποσοστό της σεζόν με 38,2%, έχοντας για μιάμιση ώρα τηλεθέαση πάνω από 40%! Μάλιστα, στις 11:00, έφτασε το 46,4%, ποσοστά που θυμίζουν τις παλιές ημέρες που έπαιζαν «μπάλα» μόνοι τους!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η παρέα του, πόνταραν στην Έλενα Παπαρίζου, η οποία μαγείρεψε, μίλησε, έπαιξε και αστειέυτηκε με όλους και είδαν τον μέσο όρο της εκπομπής (στο δυναμικό κοινό), να είναι στο 20,1%, φτάνοντας ως το 25%.

Στο σύνολο της τηλεθέασης, η διαφορά ήταν μικρότερη, αφού ο ΑΝΤ1 είχε μέσο όρο 34,1%, ενώ στο ΜΕΓΚΑ έκλεισαν στο 22,6%.

Πάντως, αξίζει να αναφέρουμε και την τεράστια διαφορά στο lead in που έχει η μία εκπομπή και η άλλη, χωρίς αυτό να αποτελεί και δικαιολόγια για την διαφορά. Γιώργος και Φαίη παίρνουν πάσα από τον Γιώργο Παπαδάκη πάνω από 33%, ενώ αντίστοιχα η εκπομπή του ΜΕΓΚΑ, παίρνει το πενιχρό 11% από τους Καμπουράκη-Οικονομέα στο δυναμικό κοινό.

Ακόμα και στο σύνολο της τηλεθέασης, το lead in του ΑΝΤ1 είναι διπλάσιο, 35,8% έναντι 18,7%… Ωστόσο. την «προίκα» αυτή την διατηρούν και την αυξάνουν…

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τηλεθεάσεις!

Δείτε ακόμα:

Τι τηλεθέαση έκαναν «Αρβύλα» και «ΌΛΑ ΤΡΕΛΑ» απέναντι στις ενημερωτικές εκπομπές;

Τα γέλια του Κωστόπουλου για το…μανιφέστο Σφακιανάκη πάνω στην πίστα!

Έλενα Παπαρίζου: «Δεν φοβάμαι να ξαναπάω στην Eurovision»!