Απίστευτες αποκαλύψεις για τον αθλητικό παράγοντα – Σημαντική αμοιβή για μάρτυρες

Η ανακρίτρια ερευνά τη δολοφονία του Κώστα Κολιαβασίλη 48 χρόνων, μετά τη σχετική δίωξη που ασκήθηκε.

Κάποιοι πιθανότατα θορυβημένοι από την εξέλιξη αυτή, προσπάθησαν να αποπροσανατολίσουν την έρευνα, διαδίδοντας ψευδείς ειδήσεις. «Ο αθλητικός παράγοντας ζει με πλαστά στοιχεία στην Αμερική και εσείς τον ψάχνετε σαν αγνοούμενο στην Ελλάδα…». «Ο μάρτυρας που τον είδε και μίλησε μαζί του», διέδωσε σαν αστραπή την είδηση και το Μαρκόπουλο έγινε άνω κάτω. Κάποιοι που «είχαν συμφέρον» από την ανατροπή αυτή, κυκλοφόρησαν ακόμη και στο διαδίκτυο ότι ο Κώστας Κολιαβασίλης έστησε την τέλεια εξαφάνιση!

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» εντόπισε την πηγή της «πληροφορίας» που αναστάτωσε την οικογένεια του αθλητικού παράγοντα και ξεκαθάρισε το θολό τοπίο. Προερχόταν από ένα άτομο αναξιόπιστο με ψυχολογικά προβλήματα, για το οποίο υπάρχει μάλιστα και εισαγγελική παραγγελία για τον εγκλεισμό του σε θεραπευτήριο. Το άτομο αυτό είχε επαφές με πρόσωπα που εμπλέκονται στην όλη ιστορία.

Η κίνηση – ματ συγγενών και φίλων του ποδοσφαίρου, ξαφνιάζει. Με ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που φθάνει τις 80 χιλιάδες ευρώ σαν αμοιβή, καλούν τους μάρτυρες που ξέρουν να σπάσουν τη σιωπή τους και να ανάψουν το φως στο σκοτάδι. Να υποδείξουν το σημείο που βρίσκεται ο αθλητικός παράγοντας.

Η βαθιά έρευνα της εκπομπής φέρνει στο φως τη μαρτυρία σημαντικού προσώπου που ζει στο εξωτερικό και θεωρείται κλειδί στη σκοτεινή αυτή υπόθεση. Φέρεται να συναντήθηκε με τον αγνοούμενο αθλητικό παράγοντα τη μέρα της εξαφάνισης του.

Ο μάρτυρας: «Συνάντησα κάποιον από Μαρκόπουλο για να…»

Το «Τούνελ» είχε και παλιότερα μιλήσει με το μάρτυρα που είχε ισχυριστεί πως τον Κώστα του τον είχε συστήσει κάποιος κοινός γνωστός τους από το Μαρκόπουλο. Μάλιστα τις μέρες εκείνες που χάθηκε, τον είχε συναντήσει στο κέντρο της Αθήνας και κανόνιζαν μια επένδυση στο εξωτερικό. Τρία χρόνια αργότερα το «Τούνελ» τον βρήκε ξανά. Υποστήριξε πως πήγε και κατέθεσε σχετικά με την υπόθεση στην Ελληνική πρεσβεία της χώρας όπου ζει, μετά από αίτημα των Ελληνικών Αρχών. Ισχυρίστηκε πως είχε μπερδέψει τα ονόματα και πως δεν γνώριζε τον Κώστα Καλιοβασίλη τον οποίο μάλιστα δεν συνάντησε ποτέ…. Απαντώντας σε επίμονες ερωτήσεις του δημοσιογράφου, είπε πως ξέρει κάποιον από το Μαρκόπουλο που ασχολείται με προγνωστικά στοιχημάτων, τον συνάντησε αλλά δεν θυμάται το όνομα του…

https://www.youtube.com/embed/5UankxNGQzg

Ποιος είναι ο μάρτυρας «που τον είδε» στην Αμερική!…

Ο άνθρωπος που μετέφερε την ψευδή πληροφορία σε συγγενείς και φίλους του Κώστα Κολιαβασίλη, επέμενε πως τον είχε συναντήσει στην Αμερική όπου ζούσε από τον πρώτο καιρό της εξαφάνισης. Είπε πως παρακολουθούσαν μαζί τις προσπάθειες για τον εντοπισμό του από την τηλεόραση και πως είχε σκοπό να επιστρέψει μετά από χρόνια στην Ελλάδα.

Ρεπόρτερ της εκπομπής επικοινώνησε με φιλικό πρόσωπο του «μάρτυρα» που τον γνωρίζει πολύ καλά. Τον διαβεβαίωσε πως δεν έχει πάει ποτέ του στην Αμερική και πως αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Μάλιστα έχει εκδοθεί γι αυτόν εισαγγελική παραγγελία για εισαγωγή του σε θεραπευτικό ίδρυμα, η οποία δεν έχει ακόμα εκτελεστεί από την αστυνομία! Το γεγονός επιβεβαίωσαν και αστυνομικοί από το Τμήμα Μαρκόπουλου, όπου απευθύνθηκαν οι συγγενείς του αγνοούμενου.

«Μιλούν» τα μηνύματα και το DNA στο κινητό τηλέφωνο…

Η κόρη του αγνοούμενου αθλητικού παράγοντα μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ» από τον τόπο όπου βρέθηκε το αμάξι του στην περιοχή Κουβαράς. Τέσσερα χρόνια μετά τη μυστηριώδη εξαφάνιση του πατέρα της, η κοπέλα έχει πια πειστεί πως πρόκειται για δολοφονία. Όπως είπε έχει ερευνήσει πολλές φορές το συγκεκριμένο σημείο μόνη της αλλά και με φίλους, σε μια προσπάθεια να εντοπίσει τα κλειδιά και την ταυτότητα του πατέρα της που δεν βρέθηκαν ποτέ. «Φαίνεται ότι όποιοι του έκαναν κακό, φρόντισαν να εξαφανίσουν και τα στοιχεία του» τόνισε.

Η αδελφή του αγνοούμενου Μαρίκα, αναφέρθηκε στις έντονες φήμες που κυκλοφορούν στην περιοχή για τη δράση περίεργων κυκλωμάτων αλλά και για τις σημαντικές παραλείψεις των Αρχών στις έρευνες. Παρά το γεγονός ότι δεκατέσσερις μήνες μετά την εξαφάνιση το αυτοκίνητο του αδελφού της βρισκόταν για έλεγχο στο Αστυνομικό Τμήμα Μαρκόπουλου, κανείς δεν εντόπισε κάτω από το πατάκι του οδηγού το κινητό του τηλέφωνο. Η οικογένεια το βρήκε τυχαία όταν μετακίνησε το αμάξι για να ελεγχθεί από τον γενετιστή Γιώργο Φιτσιάλο που όρισε σαν τεχνικό σύμβουλο.

Στο τηλέφωνο υπήρχαν μηνύματα που είχε δεχθεί αλλά και είχε στείλει ο αγνοούμενος τις επίμαχες ώρες που τον αναζητούσαν. Στη συσκευή έχει ανιχνευθεί και γενετικό υλικό που όμως δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί. «Η έρευνα και τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί είναι πια δουλειά της Ανακρίτριας που έχει αναλάβει την υπόθεση. Για μας τίποτα δεν έχει τελειώσει και δεν θα τελειώσει μέχρι να βρεθεί η άκρη για τον αδελφό μου» είπε χαρακτηριστικά.

https://www.youtube.com/embed/0IPfjfGPL_s

Αδελφή: «Ας έρθουν να με βρουν να πάρουν και τα χρήματα…»

Εδώ και τέσσερα χρόνια η οικογένεια του άτυχου Κώστα Κολιαβασίλη ερευνά κάθε πληροφορία που μαθαίνει γύρω από τις συνθήκες της μυστηριώδους εξαφάνισης του. «Δεν υπάρχει περίπτωση αν ζούσε να μην επικοινωνούσε με μένα ή με τη θεία μου» είπε η κόρη του Φωτεινή. Περιέγραψε στο «Τούνελ» τις δύσκολες στιγμές που βιώνει όλη η οικογένεια αλλά και η ηλικιωμένη μητέρα του αγνοούμενου. «Η γιαγιά μου φωνάζει τον ξάδελφο μου με το όνομα του νομίζοντας πως θα της απαντήσει, για να νιώθει έτσι ότι είναι κοντά της. Περιμένει και εκείνη μια απάντηση για την τύχη του, πριν φύγει από τη ζωή.»

Η αδελφή του 48χρονου άνδρα τόνισε πως η οικογένεια δεν θα σταματήσει να ψάχνει αν δεν βρει την αλήθεια. «Μέχρι σήμερα, δεν έχει βρεθεί κάποια αξιόπιστη πληροφορία που θα μας οδηγήσει στη λύση του γρίφου. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι και δεν επιθυμεί να πάει στις Αρχές, μπορεί να έρθει σε μας. Είμαστε διατεθειμένοι να του δώσουμε το ποσό των 80 χιλιάδων ευρώ που έχουμε συγκεντρώσει σαν αμοιβή για το σκοπό αυτό και μακάρι να του βγει σε καλό…» είπε χαρακτηριστικά.

Πώς χάθηκε;

Ο Κώστας Κολιαβασίλης 48 χρόνων, αθλητικός παράγοντας στην ποδοσφαιρική ομάδα «ΜΑΡΚΟ» στο Μαρκόπουλο όπου έμενε, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012. Το αυτοκίνητο του βρέθηκε εγκαταλελειμμένο την επομένη στην περιοχή Ευαγγελίστρια-Κουβαρά. Η έρευνα της εκπομπής έδειξε ότι ο 48χρονος άνδρας, είχε παγιδευτεί στα δίχτυα παρατραπεζικού κυκλώματος που τον πολιορκούσε πριν εξαφανιστεί, για να επενδύσει άγνωστο που, τα χρήματα του ύψους 180 χιλιάδων περίπου ευρώ.

Περίεργη σύμπτωση…

Από διαμέρισμα του ίδιου τριώροφου κτιρίου όπου έμενε ο Κώστας Κολιαβασίλης στο Μαρκόπουλο, σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, εξαφανίστηκε μυστηριωδώς και ο Ελληνοελβετός πιλότος Νίκος Χρυσολούρης 50 χρόνων. Το αυτοκίνητο του βρέθηκε έξι μήνες μετά την εξαφάνιση του στη Σταμάτα Αττικής, από μαρτυρία τηλεθεατή που έφθασε στο «Τούνελ».

Πηγή: anikolouli.gr