Ζαμπουνόπερα στα κανάλια για το γάμο!

NULL

NULL

Θα μπορούσε άνετα ο πρωθυπουργός σήμερα το μεσημέρι να ανακοινώσει αναδιάρθρωση , επιμήκυνση, κούρεμα, χρεωκοπία, μειώσεις μισθών 50%, απολύσεις 300.000 υπαλλήλων, χωρίς να το πάρει κανένας είδηση! Μα κανένας!

Όλα τα κανάλια την ώρα αυτή, έδειχναν σε ζωντανή σύνδεση το «γάμο της δεκαετίας » στο Λονδίνο.

Μιλάμε για » Ζαμπουνόπερα » στον τίτλο, γιατί πρωταγωνιστής σε αυτό το σώου ήταν ο μοναδικός Χρήστος Ζαμπούνης στον Star, που έδινε τις κοσμικές του γνώσεις , με συμπρωταγωνιστή τον Θοδωρή Δρακάκη, σε μια ανεπανάληπτη μέρα για την ελληνική τηλεόραση.



Τα χρεοκοπημένα όπως λένε  κανάλια μας, δεν φείσθηκαν βέβαια εξόδων , ζωντανών συνδέσεων, απεσταλμένων , κοσμικών σχολιαστών για να μας δώσουν από το Λονδίνο το λαμπερό αλλά και θλιβερό στον ξιπασμό του γεγονός .

 Σίγουρα στην Αγγλία θα έβλεπαν τα ελληνικά κανάλια, που ξέσκισαν από κάθε πλευρά το θέμα. Γνωρίζουμε πια κάθε λεπτομέρεια για τον Μπέκαμ, τον Μίστερ Μπιν , τον Ελτον Τζον και το συζυγό του.Μα όλα!



¨Ολα χρειάζονται στην τηλεόραση και στη ζωή, αλλά αυτός ο λάιβ μαραθώνιος δεν έχει ξαναγίνει για οποιοδήποτε γεγονός θυμόμαστε. Ακόμα και ντιμπέιτ όταν γίνονταν , ήταν κανάλια που δεν τα κάλυπταν. Εδώ μιλάμε για όλα, μα όλα τα κανάλια , να δείχνουν την ίδια εικόνα!

 Παραλίγο να πληρώσει τους εργαζόμενους ο ο Άλτερ για να δείξει κι αυτό το θέαμα. Έτσι κι αλλιώς πάντως δικαίωσε τον τίλο του σαν εναλλακτικό κανάλι , αφού έδειχνε ένα σήριαλ με τον Κοντογιαννίδη!


Δεν έλειψαν βέβαια από το πανηγύρι και τα. .. σοβαρά κανάλια, τύπου ΕΡΤ,  ΣΚΑΙ, Μέγκα!

Δεν ξέρουμε αν αργότερα ο Ζαμπούνης θα κάνει και περιφορά στα άλλα κανάλια !

Να ζήσουν !
( τα κανάλια, γιατί από αύριο για να καλύψουν τα έξοδα από το γάμο, θα ….

αρχίσουν πάλι τις περικοπές και τις απολύσεις)…


Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com