«Ξαπατώθηκα. Στο χορό»

NULL

NULL

«Τιμή και δόξα στον Τρύφωνα Σαμαρά!».
 «Ελλάς, Ελλάς, Τρύφων  Σαμαράς» και «Πιο ψηλά, πιο ψηλά, με Τρύφωνα  Σαμαρά».

 Τέτοιες στιγμές είχε η Ελλάδα να ζήσει από τότε που σηκώσαμε το τιμημένο. Όταν  ο Τρύφων Σαμαράς σήκωσε τη χορογράφο  στον αέρα του «DANCING WITH THE STARS»  μια ουρανομήκης κραυγή ακούστηκε σε όλη τη χώρα.

Ήταν η καθοριστική στιγμή γιατί ο Τρύφωνας είχε δηλώσει λίγο πριν: «Έχω μεγάλη ανασφάλεια με το σήκωμα». Προσθέτοντας: » Αν θα μπορέσω να την κρατήσω όρθια στον αέρα» . Την  κράτησε και αποθεώθηκε.

Ήταν η μεγαλύτερη στιγμή του χορευτικού ριάλιτι. Νάναι καλά ο ΑΝΤ1,  τέτοιες  μαύρες εποχές,  που μας προσφέρει τόσο …
έξοχα θεάματα.  Ο κριτής Γιάννης Λάτσιος φρίκαρε κι αυτός. Ξεκίνησε την εκπομπή με γένια τριών ημερών και τελείωσε με γένια 13 ημερών.

Ειδικά με την επιλογή του Τρύφωνα Σαμαρά, όλοι παραδέχονται ότι βρέθηκε η νέα Πιπιλή, η νέα Μπεκατώρου ή νέα Νάντια Μπουλέ ή νέα Νατάσα Καλογρίδου.

Ο Τρύφων Σαμαράς πάντως  τα πήγε πολύ καλά. Βοηθούσε ότι το βαλς   που χόρεψε ήταν ελεύθερο. Ήταν τέτοια η χορογραφία που δεν ήξερες ποια είναι η μπαλαρίνα και ποιος ο καβαλιέρος.

Και για όσους ανησυχούν για την έλλειψη σλόγκαν από την τηλεόραση, μετά το » Θα καταρρεύσω» της Μανωλίδου, από την Κυριακή το βράδυ,  έχουμε το νέο σλόγκαν , δια στόματος Τρύφωνα Σαμαρά: «Ξαπατώθηκα. Στο χορό».

Όσο για την  Ελεονόρα  Μελέτη που ακολούθησε, έφαγε την σκόνη του Τρ. Σαμαρά . Έπρεπε να το καταλάβει, να μη βγει μετά τον πρωταγωνιστή. Τι να κάνει η Ελεονόρα ντυμένη  με μια κόκκινη φουστίτσα λόγω πρωταθλήματος του Ολυμπιακού  ή κατ` άλλους ντυμένη Αβραάμ Παπαδόπουλος, για τον ίδιο λόγο συν κάποιων πρόσθετων κιλών;



ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Το «Αβέρωφ» λικνίζονταν καλύτερα από τη Μαριέτα Χρουσαλά
http://pamelouketo.blogspot.com/#axzz1HAFClKTO

Το «Αβέρωφ» λικνίζονταν καλύτερα από τη Μαριέτα Χρουσαλά

http://pamelouketo.blogspot.com/#axzz1HAFClKTO




Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com