Το βουλγάρικο σήριαλ, το τούρκικο και η … μεταγλώττιση στο ισπανικό!

NULL

NULL

 To ότι χρεοκόπησε η Ελλάδα είναι οριστικό από χθες το βράδι , με την προβολή του βουλγάρικου σήριαλ » Γυάλινος κόσμος» στον ΑLPHA.

Kαι το βουλγάρικο όμως  και το άλλο σήριαλ- αστέρι της μικρής οθόνης μας , το τούρκικο «Εζέλ» τα έφαγε ένα. ..ισπανικό έργο από τη ΕΡΤ 3 με τα γυμνά του!

Και εξηγούμαστε, γιατί αρχίζετε να ενδιαφέρεστε μας φαίνεται : Λίγο μετά τις 11 το βράδυ, λιώσαμε…
στα γέλια με το μεταγλωττισμένο, στα ελληνικά βέβαια, βουλγάρικο σήριαλ » Γυάλινος κόσμος».

Το «προσεχώς βουλγάρικα σήριαλ» έγινε πραγματικότητα ,αλλά έπεσε το γέλιο της αρκούδας και με τη μεταγλώττιση του  περιεχόμενό του, που αν και δραματικό υποτίθεται , έκανε να γελάσει το χειλάκι μας  τέοια εποχή με τους διαλόγους του και την αισθητική του. Μιλάμε εποχή προ τηλεόρασης! Νάναι καλά Γερμανοί και Έλληνες  στην Κάντζα, που έκαναν αυτή την ωραιότατη επιλογή.

Με το τούρκικο είναι αλήθεια, δεν  εκπλαγήκαμε   πολύ. Είναι διαφημιστικό σήριαλ, που έχει γυριστεί στα κατεχόμενα. Να σας  δώσουμε να καταλάβουμε καλύτερα. Σαν το «Μένουμε Τουρκία» ένα πράγμα.

Στο ζάπινγκ πέσαμε κστην ΕΡΤ3, που μας εξέπληξε ευχάριστα με μια ισπανική ταινία του 1993 , που η σήμανσή της με μπλε έκρυβε καλά φυλαγμένο ένα μυστικό. Τις ιδιαίτερα τολμηρές ιστορίες (το λέμε κομψά)
Πρωταγωνιστής ο Χαβιέ Μπαρδέμ που δεν θα τον ήξερε τότε ούτε ο καμεραμάν.  Η ταινία είχε τον τίτλο… «Τρία καρύδια». Μην  πάει ο νους σας κάπου.» Η εύκολη πρόσβαση στα μετρητά δίνει στο πρωταγωνιστή Benito την ευκαιρία να πραγματοποιήσει τον τρόπο ζωής που πάντα ονειρευόταν και την «θεωρία των δύο» που πάντα είχε στο μυαλό του. Δηλαδή αφού έχει δύο «καρύδια», μπορεί να έχει δύο γκόμενες, δύο αυτοκίνητα κ.τ.λ.», λέει η υπόθεση

Ο χαμός. Ξεχάσαμε και τα κατεχόμενα και τη μεταγλώττιση του βουλγάρικου. Μιλάμε πολύ και πραγματική … μεταγλώττιση το ισπανικό!

ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
35 ατάκες του Πάμε Λουκέτο για στημένα και Μπέο
Το νεκροπρόθεσμο πρόγραμμα
Μπανκ ή τάνκ;
Τι παίζει ο Βενιζέλος στο Στοίχημα
This is Partaaaaa!
Πωλών λαβέ– ατάκες
Η αγγελία πώλησης της Ελισάβετ από τους Τάιμς
΅Ας είναι ελαφρύ στο σπρέντ που σε σκεπάζει
Ο Σαμαράς κινδυνεύει να γίνει πρωθυπουργός!

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com