Το δεύτερο ημίχρονο της κρίσης – περιγραφή του αγώνα

NULL

NULL

« Πήγαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο , αλλά να κερδίσουμε και το δεύτερο ημίχρονο επανέλαβε  και παλι ο πρωθυπουργός , για μια ακόμα φορά

Να περάσουμε τώρα  και να επαναλάβουμε κιεμείς την περιγραφή του δευτέρου ημιχρόνου, που είχαμε παρουσιάσει προσαρμοσμένου στην επικαιρότητα.
46’ Στη σέντρα για το δεύτερο ημίχρονο και είναι πάνω από την μπάλα Παπανδρέου και Πάγκαλος, για το εναρκτήριο λάκτισμα. Ο Παπανδρέου φοράει κολάν και κόκκινα σνίκερς και  κάνει επιτόπιο τροχάδην.  Τεντώνει το προπονημένο στήθος του και ο Πάγκαλος φτιάχνει την κοιλιά του, καθαρίζει το μέτωπο από το γιαουρτι  και λέει στους συμπαίκτες του να φάνε την μπάλα. Και το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει.

47’ Δυναμική επίθεση από τα δεξιά σε μισθωτούς και συνταξιούχους. με επικεφαλής τον Γ. Παπακωνσταντίνου, από τη θέση του σέντερ φορ παρασύρει τους πάντες και τα πάντα. Αλλάζει γρήγορα την μπάλα με τα μέλη της τρόικας, και κάνουν ένα υπέροχο συνδυασμό , σουτάρει δυνατά και στέλνει στην ανεργία άλλους 100.000 εργαζόμενους.

58’. Παπανδρέου με το χρέος στα πόδια. Κατεβαίνει, κατεβαίνει περίφημα, προσπαθεί να το κοντρολάρει το αλλάζει περίφημα με τον Τρος Καν , αυτός πίσω στον Τρισέ, κόβει αυτός στον Αλμούνια, με τη μία αυτός έξοχα στον Μπαρόζο. Ζωγραφίζουν κυρίες και κύριοι με το χρέος στα πόδια, πάλι Παπανδρέου, μόνος απέναντι στο μνημόνιο, σουτάρει και… γκοοοοοοοοοολ, παίρνουμε την  δόση  Απριλίου του δανείου και το οικονομικό επιτελείο πανηγυρίζει έξαλλα.

65’ Κίτρινη κάρτα στον Ρέππα, για καθυστέρηση στο κυβερνητικό έργο και στη Μαλακάσα  και γιατί ασχολείται κατά τη διάρκεια του αγώνα με πολωνικά μοντέλα στην εξέδρα.

69’. Οι κερδοσκόποι επιτίθενται μανιασμένα στην εστία μας. Προσπαθεί να τους ανακόψει ο Πάγκαλος με την κοιλιά του, έρχεται να τον βοηθήσει ο Παμπούκης, μπερδεύονται μεταξύ τους και βρίσκουν την ευκαιρία οι αγορές να κάνουν ένα εύκολο γκολ.

71’. Πάγκαλος και Ραγκούσης τσακώνονται για τις αρμοδιότητες τους, μέσα στο γήπεδο.

73’. Αλλαγή . Έξω Πεταλωτής, μέσα Μανόλης Καψής.
75’ Τρώμε τρία γκολ μαζεμένα. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς, περιλαμβάνεται στο μνημόνιο νούμερο 4.
79’ Ο Παπανδρέου ζητάει αλλαγή γιατί θέλει να ταξιδέψει στο Αζερμπαϊτζάν. Μπαίνει ένα αεροπλάνο στον αγωνιστικό χώρο και μεταφέρεται με το φορείο γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φορολογούμενους.

81’ Η μπάλα φεύγει μέσα από τα χέρια του Βενιζέλου, που παίζει τερματοφύλακας και ένα κοροιδίστικο γκολ

83’ Αυτογκόλ από Μπεγλίτη

84’ Αυτογκόλ από  Γερουλάνο

85’ Αυτογκόλ από Χρυσοχοίδη.

86’ Ο Παπουτσής  συλλαμβάνει την μπάλα με τα χέρια. Πέναλτι, αποβολή, γκολ, η Διαμαντοπούλου που έχει αντικαταστήσει τον Βενιζέλο, πέφτει από την άλλη γωνία και συγχωνεύεται το σκορ σε  αστρονομικά επίπεδα. . Μέσα στην σύγχυση μπαίνει ο Αντώνης Σαμαράς να μηδενίσει το σκορ και το χρέος

90’. Ο διαιτητής κάνει μια αναδιάρθρωση του χρόνου του αγώνα και δίνει 13 χρόνια καθυστέρηση

92’. Μοιρολατρικά περιμένουν όλοι τη λήξη και την χρεωκοπία.

94’. Στη Μάλτα η Ελλάδα βάζει γκολ και στην Ελλάδα, ο διαιτητής σφυρίζει την λήξη του αγώνα και της χώρας,  

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com