Τηλεθέαση: Στις 20 μονάδες η διαφορά Alpha – Open στο κεντρικό δελτίο!

τηλεθέαση

Χαοτική η απόσταση που χωρίζει τα δύο δελτία που παίζουν ακριβώς απέναντι!

Σταθερά στην πρώτη θέση του πίνακα τηλεθέασης παραμένει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και αυτή τη σεζόν. Φέτος, βέβαια, o σταθμός δεν παίζει μόνος του στη ζώνη των 7 -μια «κατηγορία» που αντιμετώπιζε το κεντρικό δελτίο του Alpha τα προηγούμενα χρόνια, ότι δηλαδή δεν υπάρχει ανταγωνιστής απέναντί του-, καθώς μπήκε στην αρένα και το Open. Παρ’ όλα αυτά, ρίχνοντας μια ματιά στους πίνακες της Nielsen, ίσως κάποιος να αναρωτηθεί για το πόσο υπάρχει αυτό ο ανταγωνισμός τελικά. Τι εννοούμε;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις τηλεθέασης για την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, ο Αντώνης Σρόιτερ βρέθηκε 20 μονάδες πάνω από την Έλλη Στάη! Τα μηχανάκια έγραψαν 24,4% στο σύνολο για τον Alpha και μόλις 4,5% για το Open! Αντίστοιχα, στο δυναμικό κοινό 18-54, τα ποσοστά ήταν 21,4% και 3,3%.

Η διαφορά αυτή θα λέγαμε ότι είναι κάτι παραπάνω από αγεφύρωτη και σίγουρα δεν την συναντάμε συχνά μεταξύ κεντρικών δελτίων καναλιών εθνικής εμβέλειας. Συμπερασματικά, λοιπόν, ο Alpha φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα για μια χρονιά ακόμα, ενώ την ίδια στιγμή το Open δεν μπορεί να… εντοπίσει τους τηλεθεατές.

Δείτε τις μετρήσεις τηλεθέασης για όλα τα προγράμματα εδώ…