Τι είναι ο Εργασιακός Μεσαίωνας της 5ης δόσης

NULL
NULL

( ΑΠΟ ΤΗ «ΛΟΥΚΕΤΟΠΑΙΔΕΙΑ»)

Εργασιακό Μεσαίωνα διαβάζουμε θα επιβάλλει η Τρόικα για να πάρουμε την 5η δόση.
Το Πάμε Λουκέτο, στη Λουκετοπαίδεια που έχει εκδώσει, ονομάζει Εργασιακό Μεσαίωνα τη χρονική περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που διαδέχεται την περίοδο της Φαυλότητας του Κ. Καραμανλή και τελειώνει με την περίοδο της Χρεωκοπίας του κράτους του Γ. Παπανδρέου.

Ο Εργασιακός Μεσαίωνας έμεινε γνωστός , ως η περίοδος των Σκοτεινών Αιώνων και των Πολιτικών Απατεώνων. Οι ιστορικοί, κυρίως…
της εποχής του Διαφωτισμού και του Παπανδρεισμού, , χαρακτήρισαν τον Εργασιακό Μεσαίωνα περίοδο πολιτικού φανατισμού , τραμπουκισμού και οπισθοδρόμησης, μη λαμβάνοντας υπ`όψιν ότι η κατάλυση του κράτους από τους Ούνους του ΔΝΤ, επέτρεψε την εισβολή οικονομικών κατοχικών δυνάμεων με αποτέλεσμα την Γερμανική Αναγέννηση.
Κατά τον Εργασιακό Μεσαίωνα μεγιστοποιείται η επιρροή του κράτους και της εξόντωσης των μισθών στην κοινωνική και προσωπική ζωή των ανθρώπων . Ωστόσο οι πολιτικοί άρχοντες μένουν πάντοτε υποτελείς της κοσμικής εξουσίας των Βρυξελλών.
Ο Εργασιακός Μεσαίωνας έχει χαρακτήρα θεοκρατικό και φορομπηχτικό , αλλά ταυτόχρονα παρατηρούνται ζυμώσεις, που οδήγησαν στη δημιουργία των νεότερων εθνικών σχηματισμών και ιδεολογιών, όπως της Χρυσής Αυγής και της Χρυσής Δραχμής.
( Από τη Λουκετοπαίδεια, την ελεύθερη σατιρική εγκυκλοπαίδεια)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com