Τι είναι ο Εργασιακός Μεσαίωνας ( από τη «Λουκετοπαίδεια»)

NULL

NULL





Το χθεσινό υπουργικό συμβούλιο
για τους μισθους

 Εργασιακός Μεσαίωνας ονομάζεται η χρονική περίοδος της ανθρώπινης ιστορίας που διαδέχεται την περίοδο της Φαυλότητας Κ  Καραμανλή και τελειώνει με την περίοδο της Χρεωκοπίας του κράτους Γ. Παπανδρέου.  



Ο  Εργασιακός Μεσαίωνας έμεινε γνωστός ως η περίοδος των Σκοτεινών Αιώνων και των Πολιτικών Απατεώνων. Οι ιστορικοί, κυρίως…
 της εποχής του Διαφωτισμού και του Παπανδρεισμού, , χαρακτήρισαν τον Εργασιακό Μεσαίωνα περίοδο πολιτικού φανατισμού , τραμπουκισμού και  οπισθοδρόμησης, μη λαμβάνοντας υπ`όψιν ότι η κατάλυση του κράτους από τους Ούνους του ΔΝΤ, επέτρεψε την…
 εισβολή οικονομικών κατοχικών δυνάμεων με αποτέλεσμα την Γερμανική Αναγέννηση.
Κατά τον Εργασιακό Μεσαίωνα, οπωσδήποτε η επιρροή της του κράτους και της εξόντωσης των μισθών  στην κοινωνική και προσωπική ζωή των ανθρώπων μεγιστοποιείται, ωστόσο οι πολιτικοί άρχοντες μένουν πάντοτε υποτελείς της κοσμικής εξουσίας των Βρυξελλών.
 Ο  Εργασιακός Μεσαίωνας έχει  χαρακτήρα θεοκρατικό και φορομπηχτικό , αλλά ταυτόχρονα παρατηρούνται ζυμώσεις, που οδήγησαν στη δημιουργία των νεότερων εθνικών σχηματισμών και ιδεολογιών, όπως της Χρυσής Αυγής και της Χρυσής Δραχμής.   
( Από τη Λουκετοπαίδεια, την ελεύθερη σατιρική εγκυκλοπαίδεια)

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com