Θερμό επεισόδιο Καραμανλή – Σαμαρά , για το ντέρμπι!

NULL

NULL

Δηλώσεις για το ντέρμπι έκανε  ο Κ. Καραμανλής, μετά την επίσκεψή του το πρωί , στα νέα γραφεία του ΝΔ στη Συγγρού όπου  ξεναγήθηκε από τον  Σαμαρά.

Ο Κώστας Καραμανλής πάτησε  για πρώτη φορά στα νέα γραφεία και είπε ότι αν δεν πάει γούρι και χάσει ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ξαναπατήσει εκεί, στον αιώνα τον άπαντα.

Μάλιστα ο πρώην πρωθυπουργός  έκανε τη χάρη και παραβρέθηκε  και στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.Το μυαλό του όμως ήταν συνέχεια στο ντέρμπι και κάθε λίγο και λιγάκι έπαιρνε τηλέφωνο αν θα παίξει ο Νίνης ή ο Καραγκούνης.

Στα δυσάρεστα ήταν ότι Καραμανλής- Σαμαράς είχαν θερμό επεισόδιο για το αποψινό  ντέρμπι, αφού…
 ο πρόεδρος της ΝΔ είναι φανατικός γαύρος και όση φανατίλα του λείπει στην πολιτική, την έχει στα ποδοσφαιρικά. Οι δύο άντρες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια, όταν ο Καραμανλής είπε ότι θα φάνε τεσσάρα και θα τους πατήσουν ( άλλη λέξη χρησιμοποίησε), ενώ ο Σαμαράς ανταπάντησε κάτι για φούστες ( άλλη λέξη χρησιμοποίησε).

Ο κ Καραμανλής έφυγε πολύ εκνευρισμένος και φανατισμένος και επέστρεψε στη Ραφήνα. Θα παρακολουθήσει τον αγώνα σε ψαροταβέρνα, μαζί με τον Αντώναρο και τον Σιούφα και είπε δυο λόγια για το επεισόδιο που είχε με τον Σαμαρά, στο αγαπημένο του Πάμε Λουκέτο:»

«Κακώς πήγα στη Συγγρού, στο συνέδριο και τον γαύρο τον Σαμαρά, που μου έκανε τα νεύρα τσατάλια. Πήγα όμως , μόνο και μόνο να περάσει η ώρα μέχρι το ντέρμπι, που θα τους καθαρίσουμε σαν αβγό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μητσοτάκης: Να γίνει ένα ήσυχο ματς!

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_6441.html

Μάθε φουστίτσα, αγόρι μου!»- Ν. Αλέφαντος για φούστα Σισέ και ντέρμπι
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_7106.html#more

Γ. Παπανδρέου για ντέρμπι: «Ο λαός δεν ξεχνά, τι σημαίνει έξω- δεξιά!»

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_19.html#more

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com