Θα πουλήσει και τα ασημικά ο Παναθηναϊκός

NULL

NULL

ΚΑΙ ΠΏΛΗΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗΣ ΓΗΣ !

Πώληση των ασημικών, πώληση παναθηναϊκής γης και μείωση των δημοσίων υπαλλήλων ποδοσφαιριστών είναι τα βασικά μέτρα για τον Παναθηναϊκό που βουλιάζει .

Υπάρχουν εκπληκτικές ομοιότητες στις χρεοκοπίες Παναθηναϊκού και Ελλάδας:

Ο Τζίγκερ όταν παρέδωσε την ομάδα  στον πολυμετοχικό,  ήταν σαν τον Καραμανλή. Είπε πως η κατάσταση ήταν κρίσιμη και μετά εξαφανίστηκε σαν τον πρώην πρωθυπουργό.  Ο Βγενόπουλος είπε «λεφτά υπάρχουν», αλλά μετά από λίγο σήκωσε τα χέρια του σαν τον Παπανδρέου και σφυράει αδιάφορα, ταξιδεύει παντού εκτός από το να πηγαίνει στο ΟΑΚΑ .

Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, τακτικές Τσίπρα. Ανταρτοπόλεμος και συνεχής κριτική, χωρίς να προτείνεται λύση . Πατέρας  σε στυλ Πάγκαλου.   Δηλώσεις όπου βρεθεί . σκορπίστηκαν χρήματα  στις μεταγραφές και αναμένεται η δήλωσή του » μαζί τα φάγαμε».

Το μεγάλο πρόβλημα ήταν ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων  στην ομάδα (  ( Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σειταρίδης)   και δεν κόπηκαν ούτε καν  τα επιδόματα. Παίκτες γενικά  προκλητικά συμβόλαια , προκλητική ζωή, προκλητική απόδοση, Τρώγανε από τα έτοιμα της , που δανείζονταν και εκτοξεύθηκε το χρέος της ΠΑΕ. Πάρθηκαν μερικά μέτρα , μειώσεις μισθών ( Γκοβού) και συντάξεων ( Ζιλμπέρτο), που ελάχιστα βοήθησαν την κατάσταση.

Την αντίδραση συνάντησαν διάφορα μέτρα , όπως συγχωνεύσεις παικτών. Οι οπαδοί άρχισαν να μπουκάρουν στο γήπεδο, σαν να μπούκαραν στην πλατεία Συντάγματος. Άρχισαν να πετάνε φωτοβολίδες και γιαούρτια και του χρόνου αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα γίνουν μέλη του κινήματος «δεν πληρώνω»  στο ΟΑΚΑ.

Δυστυχώς, δεν υπάρχει Νομισματικό Ταμείο στο ποδόσφαιρο, είπε ο Τζίγκερ. Αλλά έχουμε πια μάθει τι κάνει το ΔΝΤ και χρειάζονται μόνο ξεπατίκωμα των μέτρων . Τα κυριότερα: Μείωση των δημοσίων υπαλλήλων ποδοσφαιριστών και να δουλεύουν το απόγευμα. Πώληση κρατικής και παναθηναϊκής γης ( Παιανία, Λεωφόρος). Να πουληθούν τα ασημικά ( Σισέ, Νίνης, Λέτο ) . Και βέβαια να πάνε όλοι οι πολυμετοχικοί στα σπίτια τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Οι 20 όροι του Μνημονίου του Παναθηναϊκού

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/04/20.html#axzz1JK945fxP

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com