Τα δύο κινητά και το ένα ξυπνητήρι του Γ. Αυτιά

NULL

NULL

ΥΜΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΔΑΚΗ

Δύο κινητά και ένα ξυπνητήρι βάζει ο Γ. Αυτιάς για να ξυπνήσει το πρωί. Τα προλαβαίνει όμως όλα γιατί ξυπνάει μόνος του.

Αυτό αποκαλύπτει σε συνέντευξη στο περιοδικό PEOPLE  και για πρώτη φορά λέει τόσο καλά λόγια για το δάσκαλό του Γ. Παπαδάκη:

– Είναι πολύ δύσκολο για εσάς να ξυπνάτε κάθε μέρα στις 4.00 το πρωί

– Ποιες 4.00.  Στις 2.50 χτυπάει το πρώτο κινητό, στις 2.55 το δεύτερο και στις 3.00 το ξυπνητήρι που έχω δίπλα μου. Στο πρώτο κινητό έχω σηκωθεί. Μόνο προχτές, που είχα 40 πυρετό, ξύπνησα στις 3.00. Μια συνήθεια, όμως, είναι και αυτό. Αφού, να φανταστείς, δεν πίνω πια νερό, μόνο καφέ για να ξυπνήσω.

Το παράδοξο είναι ότι ο Αυτιάς,  πάει για ύπνο στις 4, γιατί είναι στον Αλτερ και ξυπνάει στις 2.50 , που είναι στο σπίτι του. Υμνος  στη συνέχεια της συνέντευξης   είναι τα λόγια του για τον Γ. Παπαδάκη:

– Ποια είναι σήμερα η σχέση σας με τον Γιώργο Παπαδάκη

Πολύ καλή. Οταν τον δω έξω, θα τον χαιρετήσω, δεν θα παίξουμε μπουνιές, (γελάει) Ο Γιώργος είναι συνάδελφος, όχι εχθρός μου. Εγώ δεν έχω εχθρούς, ούτε αντιπάλους. Κάποιοι, όμως, έχουν αντίπαλό τους το χρόνο, όχι εμένα.

–  Σε ποιους αναφέρεστε;

 Σε αυτούς που αποδέχτηκαν τον όρο βασιλιάς . Λοιπόν, για να τελειώνουμε, βασιλιάδες δεν υπάρχουν. Πέθαναν! Εγώ άλλαξα τρία κανάλια και, όπου κι αν πήγαινα, μετέφερα το κοινό μου, ενώ άλλοι είναι σιγουρατζήδες και μάγκες γιατί έμειναν στο ίδιο κανάλι από τότε που χτίστηκε η Ακρόπολη. Ούτε καρέκλα δεν άλλαξαν! Είναι σαν να παίζει κάθε φορά ο Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη. Γίνεται να μην κερδίσει Προσωπικά, δίνω τους αγώνες μου και εκτός έδρας, ενώ άλλοι δεν έχουν παίξει ούτε με τον άγιο Ιερόθεο. (γελάει)

Φυσικά γελάμε κι εμείς.

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com