Συγκινημένη η Αννούλα Φλωρινιώτη: «Ήμουν από πάνω του, τον είχα αγκαλιά και του τα έλεγα όλα»

Αννούλα Φλωρινιώτη

"Την τελευταία φορά που μιλήσαμε πριν μπει ο πατέρας μου στο νοσοκομείο, τσακωθήκαμε", περιγράφει με δάκρυα στα μάτια η Αννούλα Φλωρινιώτη.

Στην κάμερα του Breakfast@Star μιλά η Αννούλα Φλωρινιώτη, λίγες μόλις ώρες μετά την κηδεία του πατέρα της το μεσημέρι της Παρασκευής στον Πειραιά. Η γνωστή τραγουδίστρια με δάκρυα στα μάτια ανοίγει την καρδιά της στον ρεπόρτερ Στέλιο Δρουμαλιά για τις τελευταίες στιγμές δίπλα στον Γιάννη Φλωρινιώτη.

«Δεν έχω κάτσει ακόμα να συνειδητοποιήσω τι έχει συμβεί. Όχι ότι δεν ξέρω, αλλά δεν έχω κάτσει ήρεμη ούτε για ένα λεπτό. Είχα τις ετοιμασίες για την τελετή για τρεις ημέρες από το πρωί ως το βράδυ. Προσπαθώ να μην είμαι μόνη σπίτι, γιατί δεν τον αντέχω», εξομολογείται η Αννούλα Φλωρινιώτη.

«Όπου κι αν κοιτάξω βλέπω τον μπαμπά μου. Με το που ανοίγω τα μάτια μου, βλέπω τον μπαμπά μου. Την τελευταία φορά που μιλήσαμε πριν μπει ο πατέρας μου στο νοσοκομείο, τσακωθήκαμε. Ο μόνιμος τσακωμός μας με τον πατέρα μου από όταν ήμουν μικρή, είναι γιατί ήμουν απεριποίητη. Γι’ αυτό στην κηδεία φρόντισα να είμαι περιποιημένη», πρόσθεσε.

«Είπα όλα όσα ήθελα στον πατέρα μου, λίγο πριν φύγει. Ήμουν από πάνω του, τον είχα αγκαλιά και του τα έλεγα όλα. Πιστεύω ότι με άκουγε και ακόμα και τώρα μας ακούει, το πιστεύει. Μου έλεγε ότι θα μιλάω με όλους και δεν θα υποτιμώ κανέναν. Δεν είμαι τόσο δυνατή και άξια για να συνεχίσω τα show του πατέρα μου», περιγράφει με δάκρυα στα μάτια η Αννούλα Φλωρινιώτη.

Μάλιστα, η Αννούλα Φλωρινιώτη δεν έκρυψε τη συγκίνησή της, όταν αποκάλυψε στην κάμερα το πρώτο τετράδιο του πατέρα της. «Πούλαγα κουλούρια για να το αγοράσω, μου είχε πει», ανέφερε χαρακτηριστικά.