Συγκινεί η Πέννυ Μπαλταζή: «Έπρεπε να κάνω κάποια ενεσάκια, είχα θρομβοφιλία»

Πέννυ Μπαλταζή

"Είχα μείνει έγκυος και με την εξωσωματική και τα έχασα και τα δύο παλίνδρομα" εξομολογήθηκε η Σάννυ Μπαλταζή

Στην κάμερα του Πρωινό και στη Μαρία Κοκκολάκη μίλησε η Πέννυ Μπαλταζή η οποία αναφέρθηκε στο γεγονός ότι της είχε γίνει λάθος διάγνωση όταν είχε μείνει έγκυος αλλά και για το πόσο δύσκολα απέκτησε το πρώτο της παιδί.

Η τραγουδίστρια ανέφερε: «Είναι πολύ σημαντικό να μοιραζόμαστε γιατί έτσι ο καθένας δε νιώθει μόνος και μπορεί ο άλλος να ταυτιστεί μαζί σου απλά. Είχα κάνει μια εξωσωματική γιατί μία γιατρός που είχα μου είπε ότι οι σάλπιγγες μου δεν λειτουργούν. Είχα μείνει έγκυος και με την εξωσωματική και τα έχασα και τα δύο παλίνδρομα. Ήταν δίδυμα. Στο πρώτο ήμουν 6,5 μηνών κι έκανα διακοπή κύησης γιατί είχα πρώιμη ανεπάρκεια πλακούντα. Έπρεπε απλά να κάνω κάποια ενεσάκια, είχα κι έχω θρομβοφιλία και δεν το ήξερα. Με την εγκυμοσύνη αυτά γιγαντώνονται. Έχω ξεχάσει κιόλας ότι 35 εβδομάδες έκανα ενέσεις.»

«Πριν από αυτό είχα δύο εγκυμοσύνες από μόνη μου, οπότε για αυτό λέω ότι έκανε λάθος. Πολλές φορές οι γιατροί βλέπουν ότι ένας άνθρωπος έχει περάσει δύσκολα αλλά δεν λέω ότι το έκανε επί τούτου. Εγώ όμως μετά έμεινα έγκυος μόνη μου. Θέλω πάρα πολύ να δοκιμάσω ξανά να κάνω παιδί.»