«Στην παιδική μου ηλικία ήμουν σαν την Αλίκη Βουγιουκλάκη»

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Δήλωση - έκπληξη από γνωστή Ελληνίδα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Για την ομοιότητα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, κατά τη νεαρή της ηλικία, μίλησε η γνωστή Ελληνίδα στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» το πρωί του Σαββάτου. Ο λόγος για την Μαρίνα Πατούλη, η οποία παραδέχθηκε πως στο σχολείο ήταν το… φυτό της τάξης της!

«Σαν παιδί ήμουν πιο πολύ Αλίκη Βουγιουκλάκη. Στο σχολείο όμως ήμουν το φυτό. Με την καλή έννοια» σημείωσε χαρακτηριστικά η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

«Για μένα ίνδαλμα στην πολιτική είναι η Μελίνα Μερκούρη. Γνωστή φράση και προσπάθησα να το κάνω πράξη μέσα από τη δραστηριοποίηση μου στα κοινά, ότι ο πολιτισμός είναι η βαριά βιομηχανία της Ελλάδας» πρόσθεσε, ακόμα, η Μαρίνα Πατούλη.

Όσον αφορά την τηλεόραση και το ενδιαφέρον της για αυτήν, αποκάλυψε πως «μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις για την τηλεόραση αλλά είναι κάτι που δεν με ενδιαφέρει. Είχα προσεγγίσεις για να βρεθώ σε ψυχαγωγικές εκπομπές».

«Τώρα με τον κορονοϊό εξελίχθηκε και η αγάπη μου για το πιάνο. Μάθαινα μικρή για πολλά χρόνια, δεν μπορώ να πω όμως ότι είχα ιδιαίτερο ταλέντο» τόνισε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Μαρίνα Πατούλη.