Στάθης Σχίζας για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Δεν είναι κλεμμένα τα χρήματα, είναι δουλεμένα»

Στάθης Σχίζας

"Αύριο μεθαύριο μπορεί να ακούσω και για μένα αλλά ο καθένας μπορεί να χαλάει τα χρήματα του όπως θέλει" διευκρινίζει ο Στάθης Σχίζας.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Στάθης Σχίζας, το πρωινό της Τετάρτης, με αφορμή τη συμμετοχή στο νέο κύκλο του μουσικού σόου του Alpha. Μέσα σε όλα, ο επιχειρηματίας και νικητής του Survivor αναφέρθηκε τόσο στην αποκάλυψη της πρώην συντρόφου του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου πως προχωράει σε κατάψυξη ωαρίων όσο και στον ντόρο που έχει προκληθεί για τις οικονομικές της απολαβές.

Ειδικότερα, ο Στάθης Σχίζας υπογράμμισε πως «αρχικά είναι πολύ ωραίο αυτό που κάνει (σ.σ. κατάψυξη ωαρίων). Νομίζω, μιας και το διάβασα κιόλας, ότι είναι το καλύτερο δώρο που έχει κάνει στον εαυτό της όπως και κάθε γυναίκα. Γιατί, από τη στιγμή που πλέον η επιστήμη μας δίνει αυτό το δικαίωμα, είναι καλό να συμβαίνει επειδή ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί κάποια να μην είσαι σε φάση να κάνεις παιδί, να έχουν περάσει τα χρόνια και να δυσκολεύεσαι πιο πολύ οπότε είναι πάρα πολύ μεγάλο δώρο αυτό που συμβαίνει».

«Έγινε ντόρος για το πως πληρώνει τα ταξίδια της. Όσο ήσασταν μαζί, την είχε ενοχλήσει αυτό το θέμα; Γιατί δέχεται αρκετά προσβλητικά σχόλια» σχολίασε η ρεπόρτερ της εκπομπής για να αποκριθεί ο νικητής του Survivor ως εξής. «Κακώς για μένα δέχεται προσβλητικά σχόλια και οποιοσδήποτε κάνει ταξίδια Δεν είναι κανενός δουλειά να κρίνει πως χαλάει ο κάθε άνθρωπος τα δεδουλευμένα χρήματα του. Η Αλεξάνδρα θέλει να κάνει ταξίδια, που το ξέρω και γω, όπως ξέρω ότι δούλευε και πάρα πολύ. Και μαζί όταν ήμασταν, ξέρω ότι είναι σκυλί στη δουλειά».

«Ανεξάρτητα από την Αλεξάνδρα, όμως, άκουσα και για την Αθηνά Οικονομάκου και για διάφορους. Αύριο μεθαύριο μπορεί να ακούσω και για μένα. Δεν είναι κλεμμένα τα χρήματα, δουλεμένα είναι οπότε και ο καθένας μπορεί να τα χαλάει όπως θέλει. Άλλος τα θέλει σε ρούχα, άλλος τα θέλει σε ταξίδια, άλλος τα θέλει σε αυτοκίνητα και άλλος θέλει να τα κάνει κομπόδεμα» συμπλήρωσε, με σαφήνεια, ο Στάθης Σχίζας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Alpha.