Secret Song – Ξέσπασε σε δάκρυα ο Λάκης Παπαδόπουλος με την έκπληξη του γιου του

Secret Song

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα στο Secret Song...

Στην λευκή καρέκλα του Secret Song με την Ναταλία Γερμανού βρέθηκε ο Λάκης Παπαδόπουλος, τη νύχτα της Κυριακής, στο δεύτερο επεισόδιο που προβλήθηκε στον Alpha. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης έμελλε να δεχθεί μια πολύ ιδιαίτερη, για εκείνον, έκπληξη δια χειρός τόσο του γιου του όσο και του καλού του φίλου, Νίκου Ζιώγαλα.

Έτσι, όταν έσβησαν τα φώτα και επικράτησε το απόλυτο σκοτάδι στο πλατό της μουσικής εκπομπής, το τραγούδι «Ξημερώματα» που γνωρίσαμε με την φωνή του Μίλτου Πασχαλίδη ήρθε να ακουστεί αυτή τη φορά με τη φωνή του Νίκου Ζιώγαλα ενώ παράλληλα ζωγράφιζε έναν πίνακα ο γιος του Λάκη Παπαδόπουλου, Άγγελος. Κι αυτό μιας και ο καλεσμένος του Secret Song, Λάκης Παπαδόπουλος είχε μια πολύ όμορφη σύνδεση με το συγκεκριμένο κομμάτι γι’ αυτό και ξέσπασε με μιας σε κλάματα.

Αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η σκηνική παρουσίαση, ο καλλιτέχνης πήρε τον λόγο και αναφώνησε με χαμόγελο πως «αυτό είναι video clip του τραγουδιού, τελείωσε».

«Αγγελάκο μου, τι κάνεις αγόρι μου; Τι θες εδώ εσύ;» αναρωτήθηκε στη συνέχεια με χιούμορ ο Λάκης Παπαδόπουλος αγκαλιάζοντας γλυκά τον αγαπημένο του γιο, Άγγελο που έδωσε κι αυτός το παρών στο πλατό του Secret Song το βράδυ της Κυριακής.

«Το αγαπούσα πάντα αυτό το τραγούδι κι ήθελα να το δώσω στον Νίκο Ξυλούρη. Έπαιρνα σπίτι του, το σήκωνε η γυναίκα του και μου έλεγε να πάρω την άλλη βδομάδα. Το έκανα αυτό δυο φορές και την τρίτη άκουσα στις ειδήσεις ότι «έφυγε» ο Ξυλούρης» εξομολογήθηκε ο Λάκης Παπαδόπουλος για το τραγούδι που δέχθηκε σαν έκπληξη στο μουσικό πρόγραμμα του Alpha.