Ραντεβού στην 6η δόση, με νέες κασέτες

NULL

NULL

Ήταν  τελικά στημένο για τα στημένα;

Αυτοί που έλεγαν ότι το λεγόμενο «σκάνδαλα με τα στημένα» ήταν στημένο μόνο και μόνο για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από την ψήφιση του μακροπρόθεσμου, τελικά είχαν δίκιο.

Δείτε τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων και θα καταλάβατε. Καλά, για πολιτικές μην το συζητάμε. Μονοστηλάκια μέσα.

Όσοι ζητάτε και άλλες κασέτες με διαλόγους…
τέρμα. Άλλωστε αυτές που δίνονταν  και δημοσιεύονταν τις τελευταίες μέρες, μόνο για επιθεωρησιακά κείμενα έμοιαζαν  και απαξίωναν την υπόθεση.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΕΠΟ , ζήτησε το μπλοκάρισμα των κασετών- διαλόγων ( συμπτωματικά όταν άρχισε να ακούγεται πολύ το όνομά του). Ο Μαρινάκης άρχισε τα εξώδικα και φυσικά ούτε το όνομά του δεν αναφέρεται πια.

Οι μόνοι που ακούγονται είναι ο  καταζητούμενος Μάκης Ψωμιάδης που τον θέλουν και με την ψήφο τους στον Ηρακλή να αναλάβει για να τον οδηγήσει εκεί που αξίζει και βέβαια ακούγεται λίγο και  ο Μπέος που τον τιμώρησε η πειθαρχική επιτροπή με  4 χρόνια αποκλεισμό(!)  από τους αγωνιστικούς χώρους για … δηλώσεις του μετά τον αγώνα Ολυμπιακού Βόλου- Παναθηναϊκού ( απλή επίπληξη είναι, σύμφωνα με ανάλογες  και πιο κραχτές περιπτώσεις, που  άλλοι αθωώθηκαν… βαρύτατα! ) .

Αλήθεια, γιατί ο Μπέος δεν στέλνει ένα εξώδικο και να αναφέρει ότι απαγορεύεται να αναφέρεται το όνομά του;  Μα τόσο χαζός είναι; Και μας το παίζει και  μάγκας κι έξυπνος!

Έχουμε τώρα πια  την αγωνία αν θα φύγει ο Γκοβού , αποκτήθηκε ο ιπτάμενος  γκολκήπερ Δασκαλάκηςστον θρύλο  και  μόνο  στην φοβερή και μαζοχιστική ΑΕΚ ψάχνονται γιατί αν … στημένο το 6-0 από τον Ολυμπιακό , που δεν έχει αναφερθεί σε κανένα διάλογο .

Αρχίζουν και τα σούπερ φιλικά σε λίγες μέρες με τους παικταράδες που (δεν) αποκτήθηκαν στις μεταγραφές, τι να μιλάμε τώρα για στημένα; Ας το παραδεχτούμε όλοι, ότι μας έπιασαν μαλάκες, παρά τις αμφιβολίες που είχαμε,  για τον ποταμό των διαλόγων και αν ήταν στημένος για τη σέντρα ο… Τέβες! Ναααα ( μούντζα προς εαυτόν είναι αυτό!).

Και φυσικά για όσους περιμένουν τιμωρίες, πιο εύκολο ειναι να πέσει το ΠΑΣΟΚ στη Β Εθνική, παρά κάποια ομάδα από την Α Εθνική.

Ραντεβού  λοιπόν  στην 6η δόση, με νέες κασέτες και διάλογους – σοκ που θα συγκλονίσουν και θα αποπροσανατολίσουν!
ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ
Η ψήφος του Καραμανλη: «Ναι, μωρε, φτιάχτα!»
Σούργελο ο αγνώριστος Καραμανλής!
Ατάκες για τη νταντά Ελσα Παπαδημητρίου
Αντιπρόεδρος και η Ελσα
Κουίζ:Δεν είναι ούτε χημικά, ούτε δακρυγόνα. Τι είναι;
Δεν ξέρω γιατί…
Αυτή την ώρα ρίχνουν την 5η δόση δακρυγόνων

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com