NULL
Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΈΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ
“Σχολιαστή κουτσομπολιών” χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρωθυπουργός με αφορμή την ερώτησή του, για το εάν είχε ζητήσει μυστικά από τον Στρος Καν την οικονομική βοήθεια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πιπιλή – Μαρκογιαννάκη πρόσφατα , δεν είναι βγαλμένη μέσα από τις καλύτερες εκπομπές του “Πολύ Μπλα` Μπλά” και της Σταματίνας Τσιμτσιλή; Τι Τσιμτσιλή, τι Πιπιλή.
Ο Γ. Παπανδρέου , δεν μίλησε σήμερα με αλαζονικό τόνο, δεν μοιάζει να θεωρεί την Βουλή, “Βουλή mou”;
Ο Τσίπρας βέβαια είναι Δημήτρης Παπανώτας – Στάθης Παπούλιας – Νίκος Μουτσινάς μαζί. Ο,τι γίνεται στο ΔΝΤ και στις περιοδείες του πρωθυπουργού κάθεται και το συζητάει στη Βουλή.
Καλά, μην πούμε για Καρατζαφέρη. Μπεκατώρος σκέτος.,
Μην ξεχάσουμε βέβαια Παπακωνσταντίνου- Κατσέλη. ” Ο Φώτης και η Μαρία” των Οικονομικών μας.
Στον Παπανδρέου πάει ο ρόλος του Λιάγκα. Κάθε μέρα κάνει και μια γκάφα. Μόνο τη χειρονομία του Λιάγκα δεν έχει κάνει ακόμα.
Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


