» Πολύ Μπλα – Μπλά» και «Πρωινή Μελέτη» στη Βουλή !

NULL

NULL

ΚΑΙ «ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΩΝ»
 Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΈΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌΣ

«Σχολιαστή κουτσομπολιών» χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα ο πρωθυπουργός με αφορμή την ερώτησή του,  για το εάν είχε ζητήσει μυστικά από τον Στρος Καν την οικονομική βοήθεια από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
O χαρακτηρισμός έγινε  την Παρασκευή το μεσημέρι  στη Βουλή  και είναι αλήθεια , ότι οι ομιλίες  στο κοινοβούλιο, από τον  πρωθυπουργό, μέχρι τον Τσίπρα και τους 300 όλους ,  μοιάζουν πια όχι με ομιλίες , αλλά με «Μπλα Μπλά»  και μάλιστα «Πολύ Μπλα` Μπλά».

Π.χ.  η αντιπαράθεση…

 Πιπιλή – Μαρκογιαννάκη πρόσφατα ,  δεν είναι βγαλμένη μέσα από τις καλύτερες εκπομπές  του «Πολύ Μπλα` Μπλά» και της Σταματίνας Τσιμτσιλή; Τι Τσιμτσιλή, τι Πιπιλή.

Ο Γ. Παπανδρέου , δεν  μίλησε σήμερα με αλαζονικό τόνο,  δεν μοιάζει  να θεωρεί την Βουλή, «Βουλή mou»;

Ο Σαμαράς δεν χρειάζεται » Πρωινή  Μελέτη» ; 
Δεν μιλάει κι αυτός όλη μέρα, όπως η Ελεωνόρα για τον «Βλάκα μου, τον πρώην»;  Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ, ο Καραμανλής άφησε διαλυμένη και τη ΝΔ και τι δεν ακούει από τον τωρινό πρόεδρο , ενώ την Ελεωνόρα ο «βλάκας ο πρώην»  την απατούσε με την πρώην του.

Ο Τσίπρας βέβαια είναι Δημήτρης Παπανώτας – Στάθης Παπούλιας – Νίκος Μουτσινάς μαζί. Ο,τι γίνεται στο ΔΝΤ και στις περιοδείες του πρωθυπουργού κάθεται και το συζητάει στη Βουλή.

Καλά, μην πούμε για Καρατζαφέρη. Μπεκατώρος σκέτος.,

Μην ξεχάσουμε βέβαια Παπακωνσταντίνου- Κατσέλη. » Ο Φώτης και η Μαρία» των Οικονομικών μας.
Στον Παπανδρέου πάει ο ρόλος του Λιάγκα. Κάθε μέρα κάνει και μια γκάφα. Μόνο τη χειρονομία του Λιάγκα δεν έχει κάνει ακόμα.

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com