Παναγιώτης Στάθης: «Για αυτό δεν συνεχίστηκαν οι Πρωινοί Τύποι»

Παναγιώτης Στάθης

"Όλες οι αλλαγές είναι δύσκολες, αλλά χωρίς αλλαγές βαλτώνεις" παραδέχθηκε ο Παναγιώτης Στάθης.

Με αφορμή τη νέα τηλεοπτική σεζόν μίλησε ο Παναγιώτης Στάθης στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα το Σάββατο. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής αναφέρθηκε στην μετακόμιση από τον ΑΝΤ1 στο OPEN και την τηλεοπτική συνύπαρξη με τον Δημήτρη Καμπουράκη στην πρωινή ζώνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Στάθης δήλωσε χαρακτηριστικά πως «είναι καλό το ξεκίνημα, ωραία η χημεία, καλή η ομάδα, πάρα πολύ ωραίο το περιβάλλον. Είναι χαρά μου που συνεργάζομαι με τον Δημήτρη Καμπουράκη. Του λέω, «σε παρακολουθούσα όταν ήμουν μικρός» και με βρίζει».

«Όλες οι αλλαγές είναι δύσκολες, γενικά, αλλά χωρίς αλλαγές βαλτώνεις. Και είναι δύσκολη και η ζώνη. Η ζώνη η συγκεκριμένη στην οποία υπάρχουν πολλά χρόνια συνάδελφοι καταξιωμένοι έρχεσαι με μια καινούργια εκπομπή για να διεκδικήσεις ένα κομμάτι της πίτας. Δεν είναι εύκολο».

«Είχα πει κάποτε πως το STAR είναι σαν το πατρικό μου. Δηλαδή μεγάλωσα εκεί απλά κάποια στιγμή ήθελα να πάω να μείνω αλλού. Και είναι πραγματικά ένας σταθμός τον οποίο αγαπώ πάρα πολύ» συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Στάθης στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. «Οι Πρωινοί Τύποι δεν συνεχίστηκαν γιατί έγινε μια άλλη επιλογή από τον σταθμό. Η αλήθεια είναι ότι μας έγιναν τιμητικές προτάσεις από τον ΑΝΤ1 και στον Νίκο, που επέλεξε να μείνει και σε μένα που έφυγα για να παραμείνουμε εκεί. Σημασία όμως δεν έχει πως πηγαίνεις στα «μαγαζιά», σημασία έχει πως φεύγεις».