Πάγκαλος: » Ο Χοντρός Σερίφης» του κέντρου της Αθήνας

NULL

NULL

΄`Ηρωας των παιδικών μας χρόνων ήταν ο » Μικρός Σερίφης». Ήρθε ο καιρός για να ζήσουμε τις ιστορίες του » Χοντρού Σερίφη». Ο Θόδωρος Πάγκαλος ανέλαβε «σερίφης» στο κέντρο της Αθήνας και «Χοντρός σερίφης» προσθέτει το Πάμε Λουκέτο, για ευνόητους λόγους.

Το πρότυπο του σερίφη μέσα από ταινίες καουμπόικες, βιβλία, σκίτσα είναι εντελώς διαφορετικά, αλλά αυτό θέλει και η κυβέρνηση. Ένα διαφορετικό, σκληρό σερίφη να ξεβρομίσει την…
πόλη.
Συντονιστής του όλου προγράμματος δράσεων για το κέντρο της Αθήνας αναλαμβάνει  λοιπόν ο  Πάγκαλος. Σερίφης της Πόλης. Η πρώτη εμφάνιση θα είναι ακριβώς, όπως βλέπουμε στα γουέστερν και στα παιδικά βιβλία που διαβάζουμε.
Φανταστείτε τον έξω από τον πρώην Μπακάκο, νυν Ζάρα: Πλατύγυρο καπέλο,φουλάρι στο λαιμό,ηλιοκαμένος,δυο περίστροφα σταυρωτά  στη ζώνη,τζιν παντελόνι,Μπότε,περπάτημα με ανοιχτά στραβά πόδια από την αλογοκαβαλαρία,βλέμμα σαφώς κουτσαβάκικο έτοιμο για καβγά.
Μιλάμε για ΤΙΣ εικόνες, γαμώ τις εικόνες που λέμε. ΄Ολοι που βρίσκονται εκεί τριγύρω θα τρέξουν να δουν τον «Χοντρό Σεριφη/.».Έτσι αμέσως θα γεμίσει το  άδειο τώρα κέντρο, που  είναι  και το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Και βέβαια, μόλις ο Πάγκαλος θα σφυρίξει τρεις φορές, θα εξαφανιστούν  οι κακοποιοί σε χρόνο μηδέν. Μιλάμε για σφύριγμα τόσο δυνατό  που θα αρχίσουν να φεύγουν ο ηλεκτρικός και το μετρό , όχι μόνο τα παράνομα στοιχεία από την Ομόνοια και τις άλλες πλατείες.
Σωστό μέτρο είναι και οι καθημερινές πεζές και εποχούμενες περιπολίες, Στις πεζές περιπολίες και μόνος να είναι ο Πάγκαλος θα φαίνεται σαν ολόκληρη περιπολία 20 ατόμων. Και πάνω στο άλογο ο Πάγκαλος  θα πάθουν πλάκα οι κακοποιοί. Δεν θα γνωρίζουν ποιο είναι το άλογο και ποιος ο Πάγκαλος.
Βέβαια οι ποδηλατόδρομοι που προβλέπεται να γίνουν, δεν θα χωρούν άμαξες , παρά μόνο ποδήλατα. Αλλά  ο Πάγκαλος και πάνω στο ποδήλατο θα έχει τον όγκο άμαξας , που στη θέα της θα το βάζουν στα πόδια αλλοδαποί και ελληνες μπροστά στον κοινό κίνδυνο.

Το Πάμε Λουκέτο πήρε ήδη τα δικαώματα του ΅Χοντρού Σερίφη΅ και θα σας περιγράφει αποκλειστικά τις ιστορίες του.

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com