Οικουμενική με… Χατζηνικολάου!

NULL

NULL

 O Πρόεδρος της Δημοκρατίας  κ. Κάρολος Παπούλιας , ρωτούσε  το δημοσιογράφο κ.  Νίκο Χατζηνικολάου και την παρέα του τι  κατά τη γνώμη τους, θα πρέπει να πει σήμερα στον Γιώργο Παπανδρέου  στη συνάντησή τους!

Το αναφέρει το ίδιο το σάιτ του Χατζηνικολάου  αφού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας,  βρέθηκαν τυχαία  χθες το βράδυ και έτρωγαν δίπλα – δίπλα  στο εστιατόριο «Pasaji» στο City link στη στοά «Σπυρομήλιου» ( (ρεπορτάζ  Real.gr)

Δεν …
ξέρουμε την πρόταση- απάντηση  Χατζηνικολάου στο αίτημα του Προέδρου της Δημοκρατίας, ούτε αν θα τη διαβιβάσει στον πρωθυπουργό στη συνάντησή τους σήμερα.. Πάντως ο κ. Γ. Παπανδρέου ξέρει πολύ καλά τις απόψεις του δημοσιογράφου, αφού συνέφαγαν, όχι τυχαία αυτή τη φορά,  την περασμένη Τετάρτη , με την παρέα και  του Πέτρου Κωστόπουλου (ρεπορτάζ Πάμε Λουκέτο)

Τώρα, από όσα λέει ο Χατζηνικολάου στο ραδιόφωνο, , μάλλον είναι υπέρ της Οικουμενικής. Αφού  λοιπόν  οι κορυφαίοι πολιτικοί και πολιτειακοί παράγοντες τον  ρωτάνε τι να κάνουν , το Πάμε Λουκέτο, το πάει παραπέρα το πράγμα. Προτείνει Οικουμενική με … επικεφαλής το Νίκο  Χατζηνικολάου.

( Επιτρέπεται και… Πρόεδρος της Δημοκρατίας ταυτόχρονα; )

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Οι «βαθύπτωχοι» και το «χρεωπολείο»
Πήδησε από το κανό ο Λοβέρδος!
Παπανδρέου: Θα φτάσουμε κι εμείς 6 τα Μνημόνια!
Κάθε πρωί στο κομμωτήριο η Θεοδώρα Τζάκρη!

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com