Ο Τόνυ Δημητρίου στέλνει «πυρά» στον Σάββα Πούμπουρα – «Άμα πάθει κανείς έμφραγμα;»

Τόνυ Δημητρίου

Έξω από τα δόντια μιλά ο ηθοποιός!

Ο Τόνυ Δημητρίου μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» και τον δημοσιογράφο Σωτήρη Καραμίντζα με αφορμή τη συνέχιση της θεατρική παράστασης «Η Παριζιάνα». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στην πρόταση που δέχθηκε από το YFSF όσο και στις πιο ακραίες φετινές φάρσες που οργανώνει ο Σάββας Πούμπουρας!

«Το θέμα είναι να μην παίρνουμε τα πράγματα πολύ σοβαρά. Γενικά μου αρέσει να κάνω πλάκες χωρίς να προσβάλλω ή να θίγω κανέναν και ανάλογα με το κλίμα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Τόνυ Δημητρίου.

Πως θα αντιδρούσε όμως ο γοητευτικός ηθοποιός εάν έπεφτε θύμα φάρσας από τον Σάββα Πούμπουρα; «Φοβάμαι την αντίδραση μου! Επειδή είμαι απρόβλεπτος, καλύτερα όχι. Κάνω πλάκες αλλά χωρίς να βγάζω τον άλλον από τα ρούχα του» απάντησε με ειλικρίνεια.

«Άμα πάθει κανείς έμφραγμα ποιος θα τον αποζημιώσει μετά; Αν πάθει κάποιος εγκεφαλικό;» αναρωτήθηκε με νόημα ο Τόνυ Δημητρίου.

«Μου έχουν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο YFSF αλλά δεν θεωρώ ότι έχω το ταλέντο. Δηλαδή τραγουδάω, είμαι σωστός αλλά δεν είμαι τραγουδιστής. Χορεύω, έχω χορέψει σε παραστάσεις αλλά δεν είμαι χορευτής» δήλωσε, επίσης, ο ηθοποιός.

Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, ο Τόνυ Δημητρίου δήλωσε πως «δεν θέλω να εκτεθώ για τα χρήματα, προτιμώ να πάω σε οικοδομή».