Ο Σισέ σπάει τη σιωπή του και μιλάει για το μαύρο φόρεμα!

NULL

NULL

Έσπασε  τη σιωπή του ο Τζιμπρίλ Σισέ για τη φούστα και μίλησε γι αυτή, λίγες ώρες μόνο πριν την έναρξη του ντέρμπι. Όλη η Ελλάδα και όλη η Γαλλία έχουν μιλήσει και σχολιάσει την περίφημη και περιβόητη πλέον φούστα και μόνο αυτός που τη φόρεσε δεν είχε μιλήσει μέχρι τώρα.

Ο άσσος του Παναθηναϊκού μίλησε στη γαλλική ιστοσελίδα » Permettez-Padlock.fr» . Αν γκουκλάρετε και δείτε τη μετάφραση στα γαλλικά, σημαίνει «Πάμε- Λουκέτο, Γαλλία» , που είναι η θυγατρική μας στην πατρίδα του Σισέ.

Τι είπε λοιπόν ο Σισέ στην » Permettez-Padlock.fr»; Διαβάστε τα με προσοχή:

«Δεν περίμενα να γίνει τόσος θόρυβος για τη φούστα. Περίμενα να γίνει μεγαλύτερος και …
σκέφτομαι τι μπορεί να πήγε λάθος. Να πω ότι στην Ελλάδα μίλησαν οι πάντες, αλλά τα δελτία των 8 , δεν είπαν τίποτα. Ξέρω ότι προβάλλουν άλλα θέματα, γιατί έχουν δεσμεύσεις με την κυβέρνηση, αλλά τόσο πια; Γι αυτό θεωρώ, ότι ίσως κάτι δεν έκανα καλά εγώ.

Τείνω να συμφωνήσω με τον κύριο Νikola Alefantos, που διάβασα σε ένα μπλογκ, ότι δεν ήμουν ντυμένος καλά και έπρεπε να φορέσω αντί μακριά φούστα , ένα καυτό μίνι .http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_7106.html#more

Σε λίγο θα αρχίσει το ματς στο Georgios Karaiskakis. Κάνω μία έκκληση στους φίλους οπαδούς του Ολυμπιακού. Φωνάξτε δυνατά τα συνθήματα για τη φούστα μου. Θέλω να συμμετέχετε όλοι. Ούτε ένας χωρίς να φωνάζει. Βάλτε όταν μπω στο γήπεδο, στη διαπασών το τραγούδι ΅Με σημαία μου μια φούστα», ξανά και ξανά.

Δώστε στους βοηθούς στα αποδυτήρια να βάλουν στο κοντάρι , αντί για σημαιάκια  , μαύρες φούστες. Φτιάξτε στο Georgios Karaiskakis ΤΩΡΑ, προλαβαίνετε,   γυναικείες τουαλέτες. Κάντε τα. Και υπόσχομαι ότι δεν θα βάλω παραπάνω από δύο γκολ.

Και κάντε τα όλα αυτά, για έναν και μοναδικό λόγο. Θέλω να ξεπεράσω τον θόρυβο που είχε γίνει με το στρινγκάκι του Μπέκαμ. Μια διαφημιστική μου  δίνει 50.000.000 ευρώ , αν το πετύχω και διαφημίσω κατ` αυτόν τρόπο το φόρεμα. Βοηθήστε με! Σας παρακαλώ! Είμαι Γάλλος διεθνής, πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα, και με έχουν δείξει όλα τα κανάλια. Βοηθείστε με , σας παρακαλώ! «.

 ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
«Φουστφατζίδης !» και » Σισέ : ο Ρομπέν των… φουστών !». Οι τίτλοι των εφημερίδων , μετά το ντέρμπι
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_1901.html

Ο Φουστέρ θα μαρκάρει τον Σισέ !
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_4309.html#more

Ο Σισέ «Γυναίκα της χρονιάς» !
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_16.html

Από τη «φούστα πλισέ» στη «φούστα Σισέ» – Στυλιστική ανάλυση
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_5004.html

 

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com