Ο πρωθυπουργός πάει στο κέντρο του Όσλο!

NULL

NULL

Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο πρωθυπουργός  θα είναι στη … Νορβηγία για δύο μέρες!


Αλλά αυτή τη φορά το αντικείμενο της επίσκεψής του είναι πολύ σοβαρό: Θα πάει  στo Όσλο, προκειμένου να συμμετάσχει σε διάσκεψη για την Προοδευτική Διακυβέρνηση, με θέμα: «Η ατζέντα μετά την κρίση για την κεντροαριστερά»!

Αυτή τη φορά, ναι, ο Γιώργος  πάει στο εξωτερικό, όχι για τίποτα ανάξια …

λόγου, πχ, χρέος, Μνημόνιο κλπ ,αλλά για το θέμα που καίει όλους μας. Ναι, την ατζέντα μετά την κρίση για την κεντροαριστερά . Με αυτή  έννοια  και αναρώτηση δεν κοιμηθήκαμε χθες το βράδυ όλοι; Άραγε ποια είναι ατζέντα για την κρίση στην κεντροαριστερά;΅. Εδώ σε θέλω κάβουρα! ΅

 Και σωστά άφησε  πίσω του το φλεγόμενο κέντρο της Αθήνας  ο κ. Παπανδρέου γιατί η δική του ατζέντα στο Όσλο έχει και άλλα σοβαρότατα θέματα.

Την Παρασκευή 13 Μαΐου, ο Πρωθυπουργός θα παρέμβει στο ήρεμο κέντρο του Όσλο,  σε συζήτηση με θέμα: «Μελλοντικές θέσεις εργασίας και ανάπτυξη: πώς μπορούν οι κεντροαριστερές κυβερνήσεις να κάνουν τη διαφορά». Ε, να λείπει από αυτή τη συζήτηση; Αυτός που έλυσε το θέμα της ανεργίας  στην Ελλάδα, να μη δώσει τα φώτα του πώς μπορούν οι κεντροαριστερές κυβερνήσεις να κάνουν τη διαφορά ; Θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει.

Και μιας και μιλήσαμε για ουρανό, να προσθέσουμε  ότι αστέρια της παγκόσμιας πολιτικής θα παρέμβουν στην ιστορική ομιλία του πρωθυπουργού μας .Θα είναι  διαβάζουμε « ο Πρωθυπουργός της Νορβηγίας, Jens Stoltenberg, ο Πρωθυπουργός της Ισπανίας, José Luis Rodríguez Zapatero, ο Πρόεδρος της Σερβίας, Boris Tadic, ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Eamon Gilmore, και ο Γενικός Διευθυντής του Παγκοσμίου Οργανισμού Εμπορίου (WTO),Pascal Lamy.»

Δίνουμε κι εμείς 5 ημέρες ακόμα άδεια στον πρωθυπουργό μας  να ξεχαστεί στη Νορβηγία για όσα γίνονται στην Ελλάδα και ταυτόχρονα  να  λύσει όλα τα καυτά θέματα της επίσκεψής του.

 Μείνε!

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com