Ο Πάγκαλος αγαπάει το… χαβιάρι και τα γιουχαρίσματα

NULL
NULL

Ο  Θ. Πάγκαλος  αγαπάει  πολύ το… χαβιάρι  και τα γιουχαρίσματα.. Έφαγε όμως μόνο γιουχαρίσματα χθες το βράδυ στο Παρίσι, όπου παρίστατο σε εκδήλωση, στην οποία θα προβαλλόταν η νέα ταινία του κ. Γαβρά «Ο θεός αγαπάει το… χαβιάρι».

Τον αποδοκίμασαν φοιτητές και άλλα άτομα, που ανήκουν στην »  Πρωτοβουλία αλληλεγγύης στους 300 μετανάστες απεργούς πείνας»  και στην » Πρωτοβουλία Ελλήνων εργαζομένων και φοιτητών στο Παρίσι» , στο «Ελληνικό Σπίτι»  που έχει ιδρύσει ο Γαβράς, με αποτέλεσμα ο Πάγκαλος να σηκωθεί να φύγει και να  μη γίνει η προβολή του «χαβιαριού».

Υπάρχει βίντεο που αποδεικνύει ότι είναι δύσκολη η ζωή των πολιτικών στην ξενιτειά.  Παπανδρέου στο Βερολίνο, Πάγκαλος στο Παρίσι. Τώρα και στα Τρίκαλα, αν θυμηθούμε το παλιό σλόγκαν.

Φώναζαν….
 διάφορα στον Πάγκαλο και τον ρωτούσαν αν τα φάγανε μαζί, αλλά ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης δεν απάντησε στο κουίζ.Του έλεγαν για παπαγαλάκια, για γιαούρτια, του έλεγαν και διάφορα γαλλικά, σήκωσαν και πάνω.  Φώναζε διάφορα και ο Πάγκαλος, σιγά μην έκανε πίσω και στο τέλος σηκώθηκε κι έφυγε αγανακτισμένος, ενώ του φώναζαν «στο καλό» ( το ευπρεπέστερο).

Τη μεγαλύτερη ζημιά έπαθε η ΕΡΤ. Άντε πάλι να δούμε, αν θα το δείξει το βίντεο και τη δραστηριότητα των κυβερνητικών στελεχών στο εξωτερικό  ή όχι. Εσείς πάντως μπορείτε να  παρακολουθήσετε το βίντεο , αμέσως παρακάτω. To «Τελευταίο Ταγκό΅του Πάγκαλου στο Παρίσι, αλλά όχι με βούτυρο, αλλά με χαβιάρι. Μπορεί με το υλικό αυτό ο Γαβράς να γυρίσει μια νέα πολιτική  ταινία.Το «Π ( άγκαλος) «.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ποιο ήταν το σύνθημα κατά του πρωθυπουργού στο Βερολίνο , που έκοψε η ΕΡΤ»Ψωμί- ριπλέι- Ελευθερία!». Τα συνθήματα για την ΕΡΤ

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_22.html#more

Μετάδοση αλά… «Καραΐσκάκη» από την ΕΡΤ, με τα συνθήματα κατά του πρωθυπουργού στο Βερολίνο!

http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_6108.html

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com