Ο Γιώργος σφύριξε

NULL

NULL

Διαδηλώσεις ενθουσιασμού στο Σύνταγμα αυτή τη στιγμή , μετά την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο, που πάνω κάτω είπε ότι ζούμε σε μια ονειρεμένη χώρα που έχει δημιουργηθεί μέσα σε 11 μήνες από το Μνημόνιο.
Τρελαμένοι από χαρά όλοι οι πολίτες τον παράδεισο που ζούν και δεν έχουν καταλάβει, ξεχύθηκαν στους δρόμους και πάνε τρέχοντας στο Σύνταγμα, όπου τους υποδέχονται τα ΜΑΤ, που όμως αυτή τη φορά δεν πετάνε δακρυγόνα , αλλά φωτοβολίδες και βαρελότα από τον ενθουσιασμό τους και αυτοί.
 Οι συγκεντρωμένοι θέλουν να…

 μπουν  μέσα στη Βουλή για να σηκώσουν στα χέρια τον Γιώργο και να τον περιφέρουν στην πλατεία Συντάγματος , ενώ άλλοι λένε ότι ο Γιώργος σφύριξε και θέλουν να τον περιφέρουν στο Αιγινήτειο.

Υπουργοί και βουλευτές έχουν βγει όλοι στα παράθυρα της Βουλής και αποθεώνονται από τα εκατομμύρια αυτή τη στιγμή συγκεντρωμένους και συζητάνε ότι δεν έπρεπε να φοβίσουν  άλλη φορά τόσο τον πρωθυπουργό, γιατί η βλάβη μπορεί να είναι ανήκεστη.

Ιδιαίτερα ενθουσιασμένος είναι ο εμπορικός κόσμος, γιατί μπορεί να δημιουργεί πλέον επιχειρήσεις σε μία μέρα και να της κλείνει σε μία ώρα. Σε χρόνο ρεκόρ εξαφανίστηκαν τα λουκέτα και έχουν δημιουργηθεί καταπληκτικά καταστήματα και όμορφες επιχειρήσεις, σε όλη την Ελλάδα.

Μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για τη σωτηρία της Ελλάδας επειδή δημοσιεύονται όλες οι αποφάσεις στο διαδίκτυο , μισθωτοί και συνταξιούχοι μπήκαν στο ίντερνετ και αφού το επιβεβαίωσαν έτρεξαν μετά στα σούπερ μάρκετ να γεμίσουν τα καροτσάκια τους με πιλάφι που τρέχει στον παράδεισο τον οποίο  ανακάλυψε  στην ομιλία του ο Γιώργος.

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com