Ο Φουστέρ θα μαρκάρει τον Σισέ !

NULL

NULL

ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ: «ΟΣΟ ΝΥΧΤΩΝΕΙ,  Η ΦΟΥΣΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ»

Ναι. Ο Φουστέρ θα μαρκάρει τον Σισέ το Σάββατο στο ντέρμπι, λόγω της φούστας που φόρεσε ο Γάλλος σέντερ φορ την Τρίτη το βράδυ, στην εκδήλωση » Ανδρες της χρονιάς».

Το Πάμε Λουκέτο, αποκαλύπτει ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, επηρεάστηκε  πάρα πολύ το γεγονός και μεσάνυχτα και κάτι, όταν επικοινωνήσαμε μαζί του, μας είπε ότι αντί του Αβραάμ Παπαδόπουλου, θα βάλει πάνω του τον Φουστέρ, λόγω φούστας .

Του έδωσε οδηγίες μάλιστα   να τον πάρει στο κατόπι σε όλο το γήπεδο και να τον παρενοχλεί , αλλά πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια και να προσέχει να μην του σκίσει το καλσόν.

Βέβαια οι Ολυμπιακοί άλλο που δεν ήθελαν με αυτή την  αμφίεση του Σισέ . Αντί να καθυστερήσουν το πούλμαν όπως πέρσι, θα ….
το αλλάξουν το πράγμα. Θα είναι πολύ ευγενικοί αυτή τη φορά και θα κατεβάσουν τον Σισέ από το πούλμαν και θα τον πάνε στην μπουτίκ κάτω από τον Καραΐσκάκη, που θα είναι γεμάτη επώνυμες φούστες.

 Όταν μπει στο γήπεδο θα είναι στη διαπασών το τραγούδι της Γαρμπή ΅Με σημαία μου μια φούστα΅.Ρχουν κάνει άλλωστε σελίδα με αυτόν τον τίτλο στο φέιομπουκ, όπου ακούγονται από τα πιο έξυπνα, μέχρι… καταλαβαίνετε, τι!

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν ξεσηκωθεί και έχουν ήδη κάνει συνθήματα, ειδικά για την περίσταση , όπως:
 «Όσο νυχτώνει η φούστα μεγαλώνει»  και «φούστα που θα φάτε, εο,εο,ε!».

Λόγω του προκεχωρημένου της ώρας , αφού τηλεφωνήσαμε στις 3 το πρωί , δεν μας απάντησε ο Φερέιρα για να μας πει πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση. Είναι όμως βέβαιο ότι ο Σισέ ήξερε τι έκανε και δεν φόρεσε τυχαία τη φούστα. Το πως και γιατί θα το μάθει το Πάμε Λουκέτο, γι αυτό μην κουνιέστε για να μάθετε γιατο  μεγάλο θέμα που μας έπεσε κατακέφαλα.

ΣΧΕΤΙΚΑ  ΘΕΜΑΤΑ
Ο Σισέ «Γυναίκα της χρονιάς» !
http://pamelouketo.blogspot.com/2011/02/blog-post_4309.html#more

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com