Ο Χατζηνικολάου, ο Τσίπρας και η γλάστρα του Πάγκαλου

NULL

NULL

Το άκρον άωτον του πολιτικού διαλόγου . Πλακώθηκαν Πάγκαλος και Τσίπρας στα παράθυρα του Χατζηνικολάου, γιατί ο Τσίπρας δεν … πήγε στο στούντιο όπου ήταν ο Πάγκαλος, αλλά μιλούσε με λινκ  από κάπου , που δεν το μάθαμε .

Πάγκαλος και να μη γίνει ταραχή, δεν νοείται:

ΠΑΓΚΑΛΟΣ
Ήρθαμε κύριε Χατζηνικολάου  εδώ τιμώντας την πρόσκλησή σας  και ο κ. Τσιπρας κάθεται σπίτι του και μονοπωλεί την εκπομπή .  Εδώ, γιατί  δεν ήρθατε μου λέτε;

ΤΣΙΠΡΑΣ
Κύριε Πάγκαλε, δεν έχω την πολυτέλεια να είμαι σπίτι μου και δεν θα αντιδικήσω μαζί σας γιατί χάνω το χρόνο μου.

ΠΑΓΚAΛΟΣ

Κάθεστε σπίτι σας και έχετε βγει στο μπαλκόνι. Ελάτε εδώ πρόσωπο ….
 με πρόσωπο  να αναμετρηθείτε.Τι είδος συμπεριφορές είναι αυτές;

ΤΣΙΠΡΑΣ
Κύριε Πάγκαλε δεν σας συμμερίζομαι γιατί δεν υπάρχει ένας άνθρωπος που μιλάει ελληνικά σε αυτή τη χώρα και δεν πιστεύει ότι είστε αμετροεπής

ΠΑΓΚΑΛΟΣ
Εγώ λέω είστε στο σπίτι σας έχετε περιφρονήσει την πρόσκληση Χατζηνικολάου και βγάζετε λόγο. Κι εγώ  δεν βλέπω το λόγο κύριε Χατζηνικολάου,  να έχω  γίνει γλάστρα του Τσίπρα. Για όνομα του θεού!

ΤΣΙΠΡΑΣ
Είναι δείγμα της κυβέρνησης ο τρόπος με τον οποίο συμπεριφέρεστε!

ΠΑΓΚΑΛΟΣ
Ούτε συγγνώμη δεν είπατε, να πείτε λυπούμαι που δεν είμαι εκεί.(…). Εδώ γιατί δεν ήρθατε, θα μου πείτε;( …)   Ο δημοσιογράφος μου είπε πως θάρθετε εδώ!

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
Δεν έχετε δίκιο, είναι μειονέκτημα ότι είναι μακριά!

ΠΑΓΚΑΛΟΣ
Γιατί δεν ήρθε; Είναι απαράδεκτο…

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ
… Τι κάνατε την γλάστρα; Εκείνος δεν σας άκουγε στο ξεκίνημα της εκπομπής που μιλούσατε 20 λεπτά; Τώρα είστε άδικος χωρίς λόγο..

ΠΑΓΚΑΛΟΣ
Αν θα ήταν εδώ, δεν θα είχε την αναίδεια να συνθηματολογεί σαν να είναι ένα ανεβασμένος σε ένα μπαλκόνι!

Αυτό ήταν το… ζουμί της εκπομπής. Θέμα είχε τα 50 δις της τρόικας και βγήκε είδηση μάλιστα στο μέσο της εκπομπής ότι  και ο Γιούνκερ είπε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να πουλήσει ακίνητα κλπ αξίας 50 δις.

Τα κύρια επιχειρήματα όμως παίχτηκαν στο αν θα έπρεπε να είναι ο Τσίπρας στο στούντιο. Αν πουλήσουμε τους πολιτικούς, πόσο πιάνουν;

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com