Nτόρα σε Τράγκα. «Μ…κίες τα WikiLeaks»

NULL

NULL

Τρεις ώρες  κλεισμένοι  μιλούσαν Ντόρα και Τράγκας και στο τέλος λάλησε  η Μπακογιάννη και άρχισε να μιλάει σαν τον δημοσιογράφο στο ραδιόφωνο . .
 Την τελίτσες στον  τίτλο την βάλαμε εμείς. Τη λέξη  την είπε φόρα παρτίδα,  στη συνέντευξη  για το CRASH, αλλά δεν μας τάπε καλά για τον Χριστοφοράκο.

» Τοστιέρες και καφετιέρες που είναι στις λέσχες φιλίας στον δήμο Αθηναίων ως χορηγία» είναι αυτά που καταλογίζει στον ευατό της. Είμαστε ευγενείς και δεν χαρακτηρίζουμε την απάντηση » μ… κίες» 

Επική η εισαγωγή του Τράγκα:

» Μπαίνοντας, βλέπεις σε όλο τον τοίχο πίσω από την καρέκλα της προέδρου, μαυρόασπρες φωτογραφίες προσωπικοτήτων που προσέφεραν πολλά στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στην πολιτική αλλά και στα γράμματα και τις τέχνες. Είναι ο Βενιζέλος, ο Καζαντζάκης, ο Γκάντι, ο Γούντι Άλεν και άλλοι. Εγώ και η Ντόρα, λοιπόν, οι δυο μας μετά από καιρό μεγάλης έντασης, κεκλεισμένων των θυρών… Δύο μαγνητόφωνα μπροστά μας. έτσι για να ξέρουμε τι είπαμε… Καφέδες, τσιγάρα. Σέβεται απόλυτα τον αντικαπνιστικό νόμο. είναι όπως δηλώνει πολέμιος της ανομίας. Δεν κατάφερε να κόψει ποτέ το τσιγάρο. Καπνίζει όπου επιτρέπεται και συχνά βγαίνει έξω από ένα ρε στοράν. για να μην παραβεί τον νόμο ή ενοχλήσει τους μη καπνιστές. Είναι απλά ντυμένη, με τα γνωστά παντελόνια της και μια ζακέτα. Νιώθω ότι δεν είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική μαζί μου. έχει διάθεση να απαντήσει σε όλα και σε πράγματα έξω από τα πολιτικά στερεότυπα, οπότε δεν χάνω την ευκαιρία.»  

Και η επική απάντηση για τον Χριστοφοράκο:
 «Δεν ήρθε ποτέ σε μένα να μου προτείνει κάποια δουλειά κάτω από το τραπέζι. Γι` αυτό ο δήμος Αθηναίων δεν είχε κάνει ποτέ δουλειά με τη Siemens. Η μόνη δουλειά που είχε κάνει (γέλια) είναι να πάρουμε χορηγία γι` αυτές τις περίφημες καφετιέρες, τοστιέρες, για τις οποίες με κράξανε και με κρεμάσανε στα μανταλάκια. Τοστιέρες και καφετιέρες που είναι στις λέσχες φιλίας στον δήμο Αθηναίων ως χορηγία. Αυτό ήταν το… νταλαβέρι. ας πούμε.»

Και το περί «μ α.. κίας΅,  ανάγνωσμα:

» Δεν μπορώ να σου πω τη λέξη. Ίσως τη λέξη που δεν μπορείς να γράψεις. Όλα αυτά είναι… μαλακίες. Πρώτον, ο Καραμανλής ήξερε τα πάντα. Δεύτερον, τη μάχη με τους Αμερικανούς εγώ την έδωσα και το ξέρει αυτό καλά. Ξέρει πολύ καλά τις συζητήσεις που είχα μαζί τους. Γι αυτό δεν σου κρύβω ότι περιμένω να βγάλει κι άλλα το wikiLeaks. Αυτά που εγώ δεν μπορώ να πω (γέλια).»

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com