Netflix: Ripley, Heartbreak, Το Λαβράκι της Δεκαετίας και άλλες 5 σειρές και ταινίες που έρχονται τον Απρίλιο

Οι ταινίες και οι σειρές που θα είναι διαθέσιμες τον Απρίλιο στο Netflix.

Σημαντικές ταινίες και σειρές κάνουν πρεμιέρα τον Απρίλιο στο Netflix. Δείτε μερικές μόνο από τις σειρές και τις ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Απρίλιο και υπόσχονται να σας κρατήσουν συντροφιά.

Ripley

Ο Τομ Ρίπλεϊ, ένας απατεώνας που ζει στη Νέα Υόρκη στις αρχές της δεκαετίας του 1960, προσλαμβάνεται από έναν πλούσιο άνδρα για να ταξιδέψει στην Ιταλία και να προσπαθήσει να πείσει τον περιπλανώμενο γιο του να επιστρέψει στο σπίτι. Όταν ο Τομ αποδέχεται τη δουλειά, κάνει το πρώτο βήμα για μια περίπλοκη ζωή με δόλο, απάτη και φόνο.

Η δραματική σειρά μίας σεζόν βασίζεται στα μπεστ σέλερ μυθιστορήματα Τομ Ρίπλεϊ της Πατρίσια Χάισμιθ.

Ο Άντριου Σκοτ υποδύεται τον Τομ Ρίπλεϊ, η Ντακότα Φάνινγκ τη Μαρτζ Σέργουντ και ο Τζόνι Φλιν τον Ντίκι Γκρίνλιφ. Το υπόλοιπο καστ περιλαμβάνει τους Έλιοτ Σάμνερ, Μαουρίτσιο Λομπάρντι, Μαργκερίτα Μπούι, Τζον Μάλκοβιτς, Κένεθ Λόνεργκαν και Αν Κιούζακ.

Το «Ripley» είναι μια συμπαραγωγή των Showtime και Endemol Shine North America σε συνεργασία με την Entertainment 360 και τη Filmrights. Τη διεύθυνση παραγωγής υπογράφουν οι Στίβεν Ζάλιαν, Γκάρετ Μπας, Κλέιτον Τάουνσεντ, Γκιμόν Κασαντί, Μπεν Φόρκνερ, Σάρον Λέβι και Φιλίπ Κιλ της Diogenes. Ο Σκοτ θα έχει επίσης ρόλο παραγωγού στη σειρά. Τα οκτώ επεισόδια της σειράς είναι σε σκηνοθεσία και σενάριο του Στίβεν Ζάλιαν.

Διαθέσιμη από 04/04/2024

Heartbreak High: Σεζόν 2

Όταν η Άμερι αρχίζει να πιστεύει ότι μπορεί επιτέλους να ξεκινήσει ήρεμη τη νέα χρονιά, νέα προβλήματα κι ένας περίεργος στόκερ αρχίζουν να αναστατώνουν τη ζωή της.
Όλοι οι ήρωές μας επιστρέφουν για το δεύτερο εξάμηνο στο «χειρότερα αξιολογημένο σχολείο της περιφέρειας». Όμως, οι καινούριοι καυτοί συμμαθητές, ένας νέος γυμναστής και ένας μυστηριώδης εισβολέας απομακρύνουν για τα καλά το όνειρο για ένα ειρηνικό εξάμηνο, ενώ οι βρώμικες στρατηγικές στον αγώνα για τον αρχηγό του σχολείου βγαίνουν εκτός ελέγχου στο Λύκειο Χάρτλεϊ. Το δεύτερο εξάμηνο είναι εδώ και είναι πιο χαοτικό από ποτέ.

Διαθέσιμη από 11/04/2024

The Upshaws: Μέρος 5

Μια νέα εποχή γεμάτη σκαμπανεβάσματα και αλλαγές στη ζωή των Άπσοου φέρνει ευλογία αλλά και άγχος. Ό,τι όμως κι αν συμβεί, η οικογένεια παραμένει πάνω απ’ όλα.
Ο Μπένι Άπσοου (Μάικ Επς), ο αρχηγός μιας οικογένειας Αφροαμερικανών της εργατικής τάξης στην Ιντιανάπολις, είναι ένας γοητευτικός, καλοπροαίρετος μηχανικός, μια ζωή στα δύσκολα, που βάζει τα δυνατά του να φροντίσει την οικογένειά του –τη σύζυγό του, Ρετζίνα (Κιμ Φιλντς), τις δύο νεαρές κόρες τους (Κάλι Σπράγκινς, Τζέρνεϊ Κριστίν) και τον πρωτότοκο γιο τους (Τζερμέλ Σάιμον), καθώς και τον έφηβο γιο (Ντάιαμοντ Λάιονς) που έχει με μια άλλη γυναίκα (Γκάμπριελ Ντένις)– και να ανεχτεί την κυνική κουνιάδα του (Γουάντα Σάικς): όλα αυτά χωρίς σχέδιο δράσης.

Οι Άπσοου είναι, όμως, αποφασισμένοι να τα καταφέρουν και να ορθοποδήσουν ενωμένοι. Στο νέο αυτό μέρος της σειράς, οι Άπσοου συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν τα σκαμπανεβάσματα της ζωής, όπως νέες δουλειές, μεγαλύτερα όνειρα, προβλήματα υγείας και ορισμένες μεγάλες εκπλήξεις της ζωής, αλλά καταφέρνουν να τα βγάλουν πέρα εξαιτίας της αγάπης που συνεπάγεται το να έχεις οικογένεια.

Διαθέσιμη από 18/04/2024

Dead Boy Detectives

Σας καταδιώκει μήπως κάποιο ενοχλητικό φάντασμα; Έχει κλέψει κάποιος δαίμονας τις βασικές σας αναμνήσεις; Ίσως να πρέπει να απευθυνθείτε στους Νεκρούς Ντετέκτιβ.
Σας καταδιώκει μήπως κάποιο ενοχλητικό φάντασμα; Έχει κλέψει κάποιος δαίμονας τις βασικές σας αναμνήσεις; Ίσως να πρέπει να απευθυνθείτε στους Νεκρούς Ντετέκτιβ.

Γνωρίστε τον Έντουιν Πέιν (Τζορτζ Ρέξστρου) και τον Τσαρλς Ρόουλαντ (Τζέιντεν Ρέβρι), «το μυαλό» και «τους μυς» του Γραφείου των Νεκρών Ντετέκτιβ. Οι έφηβοι Έντουιν και Τσαρλς, που γεννήθηκαν με διαφορά δεκαετιών και μπορούν να συναντηθούν μόνο ως νεκροί, είναι φίλοι και φαντάσματα… και λύνουν μυστήρια. Θα κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν μαζί, – θα ξεφύγουν από κακές μάγισσες, ακόμα και την Κόλαση και τον Χάρο. Με τη βοήθεια ενός μέντιουμ, ονόματι Κρίσταλ (Κάσιους Νέλσον), και της φίλης της, Νίκο (Γιούγιου Κιταμούρα), μπορούν και λύνουν μερικές από τις πιο μυστικιστικές παραφυσικές υποθέσεις από τον κόσμο των θνητών.

Το «Dead Boy Detectives», μια σειρά από το σύμπαν του «The Sandman» του Netflix βασισμένη στα αγαπημένα κόμικ του Νιλ Γκέιμαν, προσαρμόστηκε για την τηλεόραση από τον Στιβ Γιόκι, ο οποίος είναι και showrunner μαζί με την Μπεθ Σουάρτζ. Πρόκειται για μια σειρά του Γκρεγκ Μπαρλάντι με διευθυντές παραγωγής τους Τζέρεμι Κάρβερ και Σάρα Σέχτερ. Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι Τζεν Λάιον, Μπριάνα Κουόκο, Λούκας Κέιτζ, Ντέιβιντ Ιάκονο και Ρουθ Κόνελ.

Διαθέσιμη από 25/04/2024

Το Λαβράκι της Δεκαετίας / Scoop

Εμπνευσμένο από αληθινά γεγονότα, αυτό το δράμα παρουσιάζει εκ των έσω πώς οι γυναίκες του Newsnight εξασφάλισαν την περίφημη συνέντευξη του πρίγκιπα Ανδρέα.
Εμπνευσμένο από πραγματικά γεγονότα, το SCOOP είναι ο εσωτερικός απολογισμός της επίμονης δημοσιογραφίας που οδήγησε σε μια συγκλονιστική συνέντευξη – την περιβόητη εμφάνιση του πρίγκιπα Ανδρέα στο BBC Newsnight.

Από την ένταση των διαπραγματεύσεων του παραγωγού Σαμ Μακάλιστερ Μακάλιστερ με τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ μέχρι την έκπληξη της Έμιλι Μάιτλις και την ιατροδικαστική αντιπαράθεση με τον πρίγκιπα, το SCOOP μάς μεταφέρει στις λεπτομέρειες της ιστορίας, με τις γυναίκες που δεν σταμάτησαν σε τίποτα μέχρι να πάρουν τη συνέντευξη. Και για να πάρει κανείς μια τόσο μεγάλη συνέντευξη, πρέπει να έχει τόλμη.

Διαθέσιμη από 05/04/2024

Κλοπή / Stolen

Μια γυναίκα από την κοινότητα των Σαμί της Σουηδίας εντοπίζει έναν δολοφόνο για να ξεκαθαρίσει μια προσωπική υπόθεση. Βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

Στο Stolen, η βραβευμένη συγγραφέας Ανν-Ελέν Λεστάντιους αφηγείται τον αγώνα μιας νεαρής γυναίκας να υπερασπιστεί την ιθαγενή της κληρονομιά σε έναν κόσμο όπου η ξενοφοβία αυξάνεται, η κλιματική αλλαγή απειλεί την εκτροφή ταράνδων και οι νέοι επιλέγουν την αυτοκτονία σε ένα κλίμα συλλογικής απόγνωσης. Το μυθιστόρημα αποκαλύπτει, επίσης, τις εντάσεις που προκύπτουν, όταν οι σύγχρονες ιδέες συγκρούονται με έναν παραδοσιακό πολιτισμό με βαθιά ριζωμένες πατριαρχικές δομές.

Διαθέσιμη από 12/04/2024

Rebel Moon – Μέρος 2: The Scargiver

Οι επαναστάτες ετοιμάζονται για μάχη κόντρα στον Μητρικό Κόσμο, ενώ άρρηκτοι δεσμοί σχηματίζονται, ήρωες αναδύονται και θρύλοι γεννιούνται. Μια ταινία του Ζακ Σνάιντερ. Το Rebel Moon — Μέρος 2: The Scargiver συνεχίζει την επική ιστορία της Κόρα και των επιζώντων πολεμιστών καθώς ετοιμάζονται να θυσιάσουν τα πάντα, πολεμώντας δίπλα στους γενναίους ανθρώπους του Βελτ, για να υπερασπιστούν ένα άλλοτε ειρηνικό χωριό, μια νέα πατρίδα για όσους έχασαν τη δική τους στον αγώνα ενάντια στον Μητρικό Κόσμο.

Την παραμονή της μάχης τους οι πολεμιστές πρέπει να αντιμετωπίσουν τις αλήθειες του δικού τους παρελθόντος, αποκαλύπτοντας ο καθένας γιατί πολεμούν. Καθώς η πλήρης δύναμη του βασιλείου απειλεί την αναδυόμενη εξέγερση, άρρηκτοι δεσμοί σχηματίζονται, ήρωες αναδύονται και θρύλοι γεννιούνται.

Διαθέσιμη από 19/04/2024

City Hunter

Εξαιρετικός σκοπευτής και αδιόρθωτος πλεϊμπόι, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Ρίο Σάεμπα, συμμαχεί απρόθυμα με την αδελφή του νεκρού συνεργάτη του για να ερευνήσει τον θάνατό του. Η μεταφορά σε ταινία ζωντανής δράσης του θρυλικού μάνγκα City Hunter: Η διασκεδαστική και γεμάτη δράση περιπέτεια του νούμερο ένα «καθαριστή» του υποκόσμου Ρίο Σάεμπα στο σύγχρονο Σιντζούκο.

Το «City Hunter», το θρυλικό μάνγκα που καθήλωσε την Ιαπωνία και πούλησε πάνω από 50 εκατομμύρια αντίτυπα, αποκτά την πολυαναμενόμενη ιαπωνική μεταφορά του σε ταινία ζωντανής δράσης. Η ιστορία ακολουθεί τον Ρίο Σάεμπα, που ενσαρκώνει ο Ριόχεϊ Σουζούκι, έναν κορυφαίο «καθαριστή» που περιφέρεται στη ζοφερή πλευρά του σύγχρονου Σιντζούκου στο Τόκιο. Ο Ρίο, με την ψύχραιμη συμπεριφορά και την αστεία προσωπικότητά του, αντιμετωπίζει επικίνδυνες προκλήσεις του υποκόσμου. Σε αυτήν την καταιγιστική περιπέτεια, η Μισάτο Μορίτα υποδύεται την ηρωίδα Καόρι Μακίμουρα.

Διαθέσιμη από 25/04/2024