Νάνσυ Νικολαΐδου: «Βρέθηκα εκτός δουλειάς και άνθρωποι μού τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια»

Νάνσυ Νικολαΐδου

"Στα δύσκολα δεν είναι πολλοί πρόθυμοι να βρεθούν δίπλα σου" εξομολογείται η Νάνσυ Νικολαΐδου.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Νάνσυ Νικολαΐδου, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα. Μεταξύ άλλων, δε, η δημοσιογράφος γύρισε πίσω στον χρόνο και μίλησε τόσο για την καταστροφή της οικίας της όσο και την στήριξη που είχε εκείνο το διάστημα.

Ειδικότερα, η Νάνσυ Νικολαΐδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν πάρα πολύ δύσκολη η περίοδος που ήμουν εκτός δουλειάς. Όταν στη ζωή σου ζεις αυτό που λες «ε, αποκλείεται να το ζήσω», σίγουρα δεν σκέφτεσαι εύκολα ότι «ήρθα σε αυτή τη ζωή, θα έρθει η στιγμή που θα μου καεί το σπίτι και θα χάσω τα πάντα». Χάνεις τα πάντα από την προηγούμενη ζωή σου, όταν λέμε τα πάντα… τα πάντα. Και σου λέει ο άλλος «άντε, παρ’ το πάλι από την αρχή». Δεν ξέρω όμως τι με δυσκόλεψε τόσο πολύ: η απόλυτη καταστροφή που ένιωσα σε προσωπικό επίπεδο ή η δουλειά μου από την οποία βρέθηκα εκτός».

«Δεν με ένοιαζε τόσο που βρέθηκα εκτός όσο το ότι ένιωσα πως υπήρχαν άνθρωποι που μου τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια. Στα δύσκολα δεν είναι πολλοί οι άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να βρεθούν δίπλα σου. Εστιάζω όμως σε αυτούς που έμειναν ή σε αυτούς που ήρθαν, ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Ελένη Μενεγάκη. Ένας άνθρωπος που ήταν εκεί για μένα σε προσωπικό επίπεδο χωρίς να της το ζητήσω και μου άπλωσε το χέρι, που το είχα πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη».

«Πρώτα συναισθηματική ανάγκη, όχι επαγγελματική, όσο κουφό κι αν φαίνεται αυτό. Δεν θα σταματήσω να την ευγνωμονώ για αυτό» πρόσθεσε, ακόμα, η Νάνσυ Νικολαΐδου στην ψυχαγωγική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha.