Μπανκ ή τανκ;

NULL

Το σκηνικό της  αποχώρησης από το ευρώ  και της επιστροφής της δραχμής περιέγραψe με χαρούμενο τρόπο ο Πάγκαλος σε συνέντευξή του στην ισπανική εφημερίδα «El mundo». 

Μπροστά από κάθε τράπεζα  δήλωσε θα είναι ένα τανκ που θα εμποδίζει  τους ενθουσιασμένους…
 καταθέτες που θα πάνε   πατείς με πατώς σε,  να δουν πως είναι οι  καινούριες δραχμές.

Ο αντιπρόεδρος τόνισε ,  ότι τα τανκ κινούνται  ήδη προς τα κατά  τόπους υποκαταστήματα τραπεζών για να πατήσουν τους  καταθέτες που θα ορμήσουν στις Τράπεζες και να τους λιώσουν με τις ερπύστριες. Αν υπάρχει έλλειψη τανκ, θα καλύψει την έλλειψη ο ίδιος , πρόσθεσε.

Οσοι γλιτώσουν θα πηδάνε από τα παράθυρα και τα μπαλκόνια  , συμπλήρωσε στον ίδιο χαρούμενο τρόπο ο κ. Πάγκαλος . Όσοι γλιτώσουν και από εκεί   θα ξεχυθούν με χαρά  εκτός από τις τράπεζες , τα παράθυρα και το μπαλκόνια και στα σούπερ μάρκετ και θα ορμήσουν και θα τα τα αδειάσουν στο πιτς φιτίλι .

Θα  δώσουν εκεί  δραματική μάχη για το τελευταίο γάλα που θα το πάρει ο πελάτης που  θα έχει ξεπαστρέψει τουλάχιστον  άλλους 1859 συναδέλφους του. Αυτό θα έχει  σαν  αποτέλεσμα να σπεύσουν προς βοήθεια στα σούπερ μάρκετ,  τα τανκ από τις τράπεζες.

Οι δηλώσεις Πάγκαλου καταχειροκροτήθηκαν από όλους. Οι καταναλωτές και οι καταθέτες  άρχισαν από το πρωί τις πρόβες και μπουκάρισαν στα καταστήματα τραπεζών και τροφίμων με αποτέλεσμα μετά από πολύ καιρό να αποκτήσει κίνηση η νεκρή αγορά.

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com