Μια μοναδική εμπειρία αισθήσεων στην ωραιότερη θέα του κόσμου, από τον Παναγιώτη Παπαβραμόπουλο

Ο επισκέπτης τα απολαμβάνει σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Καλντέρας, με μια εμβληματική θέα που κόβει την ανάσα!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το “Esperisma” Bar Restaurant, σημείο αναφοράς στην καλντέρα των Φηρών στη Σαντορίνη, συνεχίζει αδιάκοπα την ανοδική του πορεία, προσφέροντας γαστρονομικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Υπό την επιμέλεια και την πολυετή εμπειρία του Παπαβραμόπουλου Παναγιώτη, με συνοδοιπόρους τους ιδιοκτήτες του “Athina Luxury Suites” Boutique Hotel, Άρτεμις Αργυρού και Παναγιώτη Ιγκλέση, εξελίσσουν συνεχόμενα τις υπηρεσίες τους, έχοντας δημιουργήσει ένα Bar-Restaurant, υψηλών προδιαγραφών.

Οι προτάσεις στο μενού που δημιουργεί ο σεφ Θωμάς Τενεκετζής, βασίζονται στον πλούτο της Μεσογειακή παλέτας με έμφαση στην Ελλάδα και αναφορές σε εμβληματικά προϊόντα της Σαντορίνης.

Τα cocktails που δημιουργεί ο γνωστός Mixologist και συνιδιοκτήτης, Παπαβραμόπουλος Παναγιώτης, έχουν αναφορές από όλον τον κόσμο, σε μια κάρτα που είναι δομημένη για γαστρονομικές ανησυχίες, καθότι αποτελείται από 37 Cocktails, όπου καλύπτουν όλα τα στάδια ενός δείπνου αλλά και του Cigar Experience που έχει δημιουργήσει, με διάσημα πούρα από τους πιο γνωστούς οίκους.


Στο ίδιο μοτίβο έχει δημιουργήσει και τη λίστα των Κρασιών, όπου δίνει έμφαση στο terroir της Σαντορίνης, αλλά μπορεί να βρει κάποιος και προτάσεις από όλη την Ελλάδα όπως και προσεχτικές επιλογές από αμπελώνες της Γαλλίας, Ιταλίας, Ισπανίας, Γερμανίας και Αμερικής.

Όλα τα παραπάνω, ο επισκέπτης τα απολαμβάνει σε ένα από τα πιο προνομιακά μπαλκόνια της Καλντέρας, με μια εμβληματική θέα που κόβει την ανάσα!