«Μεϊμαράκης 3»

NULL

NULL

O Βαγγέλης  Μεϊμαράκης  την Τετάρτη  το μεσημέρι παρουσίασε  στη Βουλή το  πρόγραμμα  « Μεϊμαράκης  3»  προλαβαίνοντας ακόμα και το πρόγραμμα « Ζάππειο 2» , που παρουσίασε ο Αντώνης Σαμαράς σήμερα.


Η  παρουσίαση του «  Μεϊμαράκης  3» έγινε …








σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν περνούσε μπροστά του στη Βουλή ο κ.  Καρατζαφέρης και  ο βουλευτής της ΝΔ  έπιασε με τα δυο του χέρια τα γεννητικά του όργανα λέγοντας στον αρχηγό του ΛΑΟΣ : «το κάνω για να πας και να το πεις στους δημοσιογράφους»!

Τα « τρία»  κακά της μοίρας δηλαδή του ελληνικού λαού, να γίνονται αυτά τα πράγματα μέσα στη Βουλή. Το Πάμε Λουκέτο όμως, όπως πάντα, τόψαξε πολύ το θέμα και έχουμε τις εξής νέες διαπιστώσεις για το μείζον θέμα, που μας κατακαίει.

Ο κ.  Μεϊμαράκης, δεν έκανε καμιά χειρονομία . Απλά έλεγε στον  επικεφαλής του ΛΑΟΣ με αυτή του την κίνηση , ότι μετά το « Ζάππειο 2» έρχεται και «Ζάππειο 3» , γιατί τότε  το πρόγραμμα  θα τόχει δημιουργήσει ο ίδιος ο Μειμαράκης, που μπορεί με τέτοιες κινήσεις να γίνει και αρχηγός της ΝΔ , κόντρα στην ατολμία του Σαμαρά να δείξει τα προσόντα του στην κυβέρνηση. Γι αυτό και το νέο αυτό πρόγραμμα οικονομικών και επίδειξης  θα λέγεται « Μειμαράκης 3».

Μια άλλη ερμηνεία λέει ότι ο πρώην υπουργός έδειξε τα αχαμνά του , γιατί αχαμνά και χαμηλά είναι τα ποσοστά της ΝΔ σύμφωνα  με τις δημοσκοπήσεις.

Ο Καρατζαφέρη επισήμως είπε απλώς ότι η χειρονομία ήταν «χειροπιαστή», όπως άλλωστε λέμε εμείς, ότι χειροπιαστά είναι όλα τα έργα των 300 βουλευτών στη Βουλή. Σχολίασε  δε ο αρχηγός του ΛΑΟΣ σύμφωνα με πληροφορίες μας για το σχέδιο «¨Μειμαράκης 3», ότι « θα του κάνει τα 3 Μνημόνια 2».

Κατέληξε δε ότι αυτό που έγινε χαρακτηρίζει μόνο τον Μεϊμαράκη, γιατί αυτός ξέρει από «πουλιά» και ένα μάλιστα πριν λίγο καιρό τον κουτσούλησε, άρα και η κίνηση του  Μεϊμαράκη είναι μια κουτσουλιά  και  μόνο στη σταδιοδρομία του.
Δηλώσεις έκανε για το θέμα και ο γνωστός αθλητικός σχολιαστής Γιώργος Γεωργίου, που χαρακτήρισε την υπόθεση « παπάρια μάντολες», ενώ κλήθηκε εσπευσμένα στη Βουλή ο Γιώργος Διώνης να αναλάβει την προεδρία του Κοινοβουλίου.
Αυτά τα νέα μας από την «Πουλί των Ελλήνων».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
Ζάππειο 2-0
Ο πρωθυπουργός πάει στο κέντρο του ¨Οσλο

Διαβάστε περισσότερα: pamelouketo.blogspot.com