MasterChef: Δεν πρόλαβε να επιστρέψει και τον «σταύρωσε»- «Θυμάμαι το αγγούρι που έφαγε στο τέλος»

MasterChef

MasterChef: Ποιος παλιότερος παίκτης επέστρεψε για να ταράξει τα δεδομένα;

Ο Παύλος Λούλης, ο Χρήστος Πολιτάκης και ο Σταύρος Παπαδόπουλος ήταν τρεις παίκτες που μονομάχησαν σε ένα απαιτητικό πιάτο αντιγραφής στο MasterChef με στόχο να παραμείνουν στον διαγωνισμό. Οι τρεις κριτές αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους κι αποφάσισαν πως ο Σταύρος είχε το χειρότερο πιάτο, μιας και περιείχε πολλές αστοχίες.

Με τις νέες διαδικασίες, ο Σταύρος θα έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει ξανά την παραμονή του στο MasterChef, αντιμετωπίζοντας έναν παλιότερο παίκτη που έχει περάσει από τον διαγωνισμό και διεκδικεί κι ο ίδιος την θέση. Αυτός ήταν ο Ηλίας Κιαζόλι, ο οποίος ήρθε με φόρα στον διαγωνισμό. Με την εμφάνισή του αρκετοί πάγωσαν καθώς ήταν από τους πιο δυνατούς παίκτες του MasterChef κι είχε προκαλέσει πολλές ταραχές.

Ο Δημήτρης χάρισε μερικές μοναδικές ατάκες για τον Ηλία: «MasterChef 4 Ηλίας. Εντάξει, όλοι τον έχουμε δει, ξέρουμε ποιος είναι πολύ καλά. Θυμάμαι τις κοντρίτσες που είχε με την ομάδα Σταύρος, Σταυρής και γενικά όλο το παρεάκι εκεί πέρα και τους θεωρούσε ότι είναι η κλίκα και τους βαρούσαν τους υπόλοιπους. Θυμάμαι και το αγγούρι που έφαγε στο τέλος».